Відповідь на одне із питань в публікації депутата ЗМР "Чому не варто йти в депутати Заставнівської міської ради"

Надрукувати
 
Фото із сайту varianty.lviv.ua

Шановний Василь Богданович! Як кажуть: "Колхоз- діло добровольне" Вас ніхто силою йти в депутати не заставляє. Я от не хочу, і не йду!

В матеріалі: відповідь на одне із питань в публікації депутата ЗМР "Чому не варто йти в депутати Заставнівської міської ради"

Я б не коментував Вашу статтю, якби не Ваш приклад про сільгосппідприємство, в якого ви просили гроші на каналізацію.

Так, мова про очолюване мною ТОВ "Віойл-Зерно"!

На жаль це одне з дуже небагатьох бюджетоутворюючих підприємств, що працюють в місті. Але ми працюємо, надаєм робочі місця понад чотирьом десяткам людей з Заставни і Заставнівського району.

При цьому ми в повній мірі сплачуємо до бюджетів різних рівнів всі передбаченя податки, платежі і збори!

Часи змінились, змінились принципи фінансування місцевих бюджетів. Левова доля податків залишається на місцях і використовується місцевими громадами.

На каналізацію по Рязанській з місцевого бюджету увиділені чималі кошти. Наскільки мені відомо вони виділені на центральну магістраль, а підєднання- це вже кошти кожного окремого домоволодіння.

Якщо виникли обставини, що витрати перевищують кошторис, то питання додаткового фінансування підіймаються на рівні МР, чи інших владних рівнях.

Відкиньте всі раз і на завжди дурну звичку доїти підприємства і підприємців! При такому підході їх просто не залишеться, не те , щоб нові з*являлись!

Ми працюємо, щоб отримувати прибуток, сплачувати заробітню плату і податки, а не бути дійною коровою.

Доярів у нас багато, а коли корову потрібно годувати, то нема нікого!

Я чесно і відкрито заявляю Вам, що рішення відмовити у виділенні коштів на каналізацію я прийняв без впливу на мене Радиша, чи будь-кого з МР.

Досить, дістало вже! Якщо ж мова йтиме про якісь інші проекти, на благо людей, до фінансування яких місцева влада не може долучатись- я з радістю подам Вам руку допомоги, шановний Василь Богданович.

Що ж стосується Ваших претензій до мера, заступників чи апарату МР, хочу сказати Вам, як керівник і людина з досвідом: хто береться за будь-яку роботу, приречений робити помилки!

Їх не робить лиш той, хто не робить нічого! І нормальна, адекватна позиція будь-якої людини, а тим більше депутата, не залежно від Ваших переконань, підставити їм в потрібний момент плече.

А Ви , на жаль, весь час намагаєтесь підставити ногу! Прийде час, будуть нові вибори, з ними прийдуть нові люди.

Я бажаю їм єдності, взаємоповаги, взаєморозуміння,терпимості один до одного і молодечого запалу-адже ще скільки справ і не вирішених проблем попереду!

Будуть ці риси- Заставна приречена на процвітання, будуть чвари, непорозуміння, перешкоджання- гаплик усім нам!

Сергій Вдовиченко

Надіслано через форму коментування на сайті "Заставна сьогоді"