АТ «Чернівцігаз» потребує працівників

 

За сприяння служби зайнятості більше половини вакансій ПАТ «Чернівцігаз» заповнені, проте на підприємстві ще є вільні робочі місця.

З Чернівецьким обласним центром зайнятості ПАТ «Чернівцігаз» співпрацює тривалий час. З 2015 року по теперішній час в центрі зайнятості зареєстрували 97 вакансій.

На 73 з них фахівці служби зайнятості працевлаштували безробітних. Цьогоріч у базі даних Чернівецького ОЦЗ було 34 вакансії.

16 безробітних вже отримали роботу. Проте у підприємства наразі є потреба у працівниках. Зокрема є 7 вакансій слюсарів з експлуатації та ремонту газового устаткування, потрібні інженери з метрології (2 вакансії), майстер будівельних та монтажних робіт (1 вакансія), інженер з проектно-кошторисної роботи (1 вакансія).

За необхідності безробітні, аби отримати роботу на підприємстві, проходять навчання в Чернівецькому обласному навчально-курсовому комбінаті, або у ЦПТО, а також стажуються на підприємстві.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Чернівецької міської філії ОЦЗ Наталія Чорногуз каже: «На навчання укладається договір. Безробітний, який отримує допомогу по безробіттю, навчається безкоштовно за рахунок Фонду соціального страхування на випадок безробіття. І отримує гарантовану роботу.

Цього року були укладені договори на стажування і на навчання на слюсарів з ремонту газового устаткування».

ПАТ «Чернівцігаз» бере активну участь у заходах, які організовує служба зайнятості області, зокрема це ярмарки вакансій, семінари, презентації тощо.

Колектив підприємства нині налічує понад 1000 робітників.



Top