Лікування запалених суглобів

Надрукувати
 
здоров'я   краса   лікування  

Запалення суглобів супроводжується порушенням їх функції і сильним болем, яка досить часто важко переноситься, жевріє ні вдень, ні вночі, посилюється при фізичному навантаженні. Суглоби набрякають, тому збільшуються в обсязі, а трапляється, що навіть повністю втрачають рухливість.

Пацієнтам з хронічними захворюваннями суглобів і при болю в спині лікарі часто рекомендують синтетичні протизапальні препарати.

На жаль, з хронічними захворюваннями суглобів впоратися за пару тижнів неможливо, тому приймати нестероїдні протизапальні засоби (НПЗЗ) в більшості випадків, доводиться довго - місяцями, а часом і роками.

Однак їх вплив на організм нешкідливим не назвеш: підвищується ризик ускладнень з боку травного тракту, серцево-судинної системи, нирок.

Що ж залишається: або терпіти жахливий біль і попрощатися зі свободою руху, або продовжувати приймати синтетичні НПЗЗ? Але загострення виразкової хвороби, розвиток ерозій в кишечнику, порушення функції нирок або утворення тромбів в судинах вже не назвеш «дрібними витратами лікування» ...

Довіряємо  природі

При тривалому прийомі найбільш доцільно використовувати фітопрепарати, які іноді не поступаються за ефективністю синтетичним НПЗЗ.

Важливо, щоб рослинний засіб надавало протизапальну та знеболювальну дію, внаслідок чого зменшується вираженість запалення і біль, поліпшується рухливість суглобів.

Стандартизовані рослинні лікарські препарати, створені на основі високотехнологічної концепції фітонірингу, мають добру переносимість з доведеною ефективністю.

Їх можна застосовувати без ускладнень весь необхідний період лікування навіть тим пацієнтам, у яких існує ризик виникнення шлунково-кишкових захворювань, а також хворим похилого віку.