Азовське море з дітьми: ні - акліматизації, так – веселощам

 

Організація відпочинку з дітьми може стати непростим випробування, особливо якщо доведеться не тільки обирати місце та маршрути, а ще й підготуватися до виснажливої дороги та можливої акліматизації.

Але добре, що для українських відпочиваючих ці проблеми легко вирішити, відправившись на відпочинок до рідного Азовського моря.

Як доїхати до Кирилівки

Поїздка на власному автомобілі з одного найпростіший та найвигідніший варіант: відправлення коли завгодно, з'являється можливість зробити додаткові зупинки, проте необхідно подбати про заправку, стоянку (на час відпустки), перевірку справності.

Залізничний транспорт теж може бути використаний для подорожі до Азовського моря, але в Кирилівці немає власної ж / д станції, а це значить, що відпочиваючим доведеться подбати не тільки про бронювання квитків, але і додатковому транспорті від Мелітополя або Запоріжжя.

Багато відпочиваючих обирають прямі автобусні рейси до азовського курорту. Автобус Харків - Кирилівка відправляється кожен день, тому подорож буде спланувати набагато легше.

Потужний заряд бадьорості та здоров'я

Відпустка на Азовському морі — це відпочинок з користю для здоров'я, адже тут не лише чисте море, з оптимальною температурою для безпечного плавання дітей будь-якого віку, а й збагачене іонами йоду, брому та фітонцидами трав повітря, та унікальний за своїм складом бруд з лиманів (Утлюкський, Молочний). Поєднання цих складових надають оздоровчу дію на організм людини. Кирилівка – це екологічно чистий курорт, тому ту багато пансіонатів, баз та дитячих таборів, де діти та відпочиваючі будь-якого віку зможуть поліпшити стан свого здоров'я.

Також у цьому курортному містечку є безліч варіантів для активного та цікавого проведення часу. Найпопулярнішими місяцями серед відпочиваючих будь-якого віку вважаються:

Аквапарк «Острів Скарбів». Екстремальні спуски, гірки, басейни та різні зони відпочинку не можуть не сподобатися. В цьому сучасному аквапарку є все для вдалого та динамічного проведенню часу.

Дельфінарій «Оскар». Унікальне шоу за участю морських тварин не залишить байдужим нікого: радість і незабутні емоції — гарантовані. Окрім того, цей дельфінарій є найбільшим в нашій країні.

Кінний театр «Кирилівська Січ». Відвідування цього шоу дозволить не лише насолодитись цікавою програмою, яку підготували професійні каскадери, а ще познайомитися з історією краю, побутом наших предків та традиціями. Жоден урок з історії не запам'ятається, як цей екскурс у минуле.

І це ще не все: в містечку працюють атракціони, луна-парк, щовечора відкриваються дискотеки та клуби. Розваги нон-стоп.



Top