Відео - збори громади села Василів, дискусії про проблеми та шляхи їх вирішення

Надрукувати
 
 збори громади села Василів
заставна   район   Заставнівський район   школа   відео   Василів   Збори  

В селі Василів Заставнівського району відбулися збори громади та звіт сільського голови, який напередодні ініціювали активісти ГО "УНІА" та жителі села.

На зборах були присутні близько пятидесяти жителів Василева, із незрозумілих обставин на них не зявився жоден депутат села.

Обговорювалися питання доріг а точніше їх відсутність, розведення одним із підприємств, свиней яке бентежить жителів постійним смородом та забрудненням екології а також важкі фури які розбивають і до того понівичену дорогу, та сільський місток який наразі перебуває в аварійному стані.

 Люди навіть готові допомогти в ремонті доріг, та частково профінансувати, на що голова повідомив що дорогу має ремонтувати "Райавтодор" та "Облавтодор" а він особисто немає на це коштів.

Також жителі села нарікають на бездіяльність будинку культури, в останній час не проводяться ніякі заходи, а молодь населенного пункту немає де проводити своє дозвілля.

Підіймали й питання що до низької якості харчування в школах та дитячому садку, нажаль також не дійшли до спільного вирішення цієї проблеми.

Шкода, але дані збори пройшли без прийняття якихось важливих рішень, а все тому що влада та жителі не можуть домовитись і зробити щось важливе для свого села.

Автор: Владислав Микитей

Про те як відбувалися збори громади с.Василів пропонуємо переглянути невеличкий відео огляд

Поділися з друзями