Унікальні кредити для підприємців Заставнівщини від АТ "Ощадбанк"

Надрукувати
 
Кредити для підприємців Заставнівщини
заставна   район   Заставнівський район   Заставнівщина   Ощадбанк   кредит  

АТ "Ощадбанк" запровадив нову послугу для фізичних осіб - підприємців та юридичних осіб малого та середнього бізнесу – мікрокредитування.

Переваги цієї послуги:

ШВИДКІСТЬ прийняття рішення
• СПРОЩЕНИЙ пакет документів
• ГНУЧКИЙ підхід до фінансово-економічного аналізу та забезпечення

Ви можете отримати до 5 млн грн на термін до 5 років.

Кредити до 250 тис грн можуть бути надані БЕЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ заставою та іпотекою майна.

Можливе цільове призначення кредиту – поповнення обігових коштів, придбання основних засобів (зокрема, приміщень, обладнання, с/г техніки, транспорту).

За користування кредитом ви сплачуєте відсоткову ставку від 24% до 28% річних (залежно від структури забезпечення) та комісію за надання кредиту 1% від суми кредиту.

Умови кредитування передбачають погашення основного боргу щомісячно рівними платежами з нарахуванням відсотків на фактичний залишок заборгованості.

Користуючись цим кредитним продуктом, ви зможете переконатись у його прозорості, адже сплачуєте лише разову комісію за надання кредиту (інших комісій немає) та проценти за користування ним.

Дізнатись більше про запроваджену АТ "Ощадбанк" програму підтримки малого та середнього підприємництва можна на сайті: buduysvoe.com або ж, в Заставнівській філії АТ "Ощадбанк" по вулиці Чорновола 4, також за номером телефону 3-11-52

Прості кредити від АТ "Ощадбанк" на розвиток та підтримку бізнесу ( Опубліковано, на правах співпраці) 

Ліцензія Національного банку України №148 від 05.10.2011