Увага! Штормове попередження «Чернівціобленерго» просить повідомляти про аварійні ситуації

Надрукувати
 
Штормове попередження
район   Заставнівський район   Заставнівщина  

Сьогодні та на початку наступного тижня синоптики прогнозують погіршення погодних умов: посилення вітру, снігопад, налипання мокрого снігу та зниження температури.

Зокрема очікується 18 березня сильний сніг, мокрий сніг, місцями дуже сильні опади, налипання мокрого снігу, вдень 18 березня помірний сніг, відновлення снігового покриву висотою 15-20 см. Зниження температури повітря протягом доби 18 березня до 5-10º морозу.

 19 березня очікується поступове припинення опадів, зниження температури повітря вночі до 8-13º морозу.

 Прес-служба ПрАТ «ЕК «Чернівціобленерго» попереджає, що буковинцям слід бути обережними у ці дні.

За такої погоди не рекомендується ходити під розлогими деревами і триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Енергетики Буковини запевняють, що готові до можливих аварійних відключень, створені аварійні бригади, які забезпечені спеціальною технікою.

 У випадку аварійних ситуацій просять телефонувати у call-центр за номером 58-49-80 або диспетчерську службу Заставнівського РЕМу за телефоном 3-15-88.

 Нагадаємо, міський голова Чернівців провів нараду в зв'язку з штормовим попередженням та суттєвим погіршенням погодних умов в найближчі дні.

Найпроблемніше для дорожників, зауважують у Ратуші, перехід з дощу на сніг, яке очікують цими вихідними.

Опубліковано при інформаційній партнерській підтримці: acc.cv.ua