Обласна служба зайнятості провела тематичні дні для жінок

Надрукувати
 

Від 1 до 7 березня міські та районні філії Чернівецького обласного центру зайнятості та районні центри зайнятості проводили тематичні дні «Нові підходи сприяння зайнятості жінок – шлях до успіху».

Про це повідомляє директор обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

– Мета таких заходів – орієнтація жінок на набуття додаткових навиків, опанування сучасними методами пошуку роботи та працевлаштування, зокрема й з використанням інформаційних технологій, профілювання та кейс-менеджменту – зауважує Л. Кожолянко.

Відбулося 17 семінарів, у яких взяли участь понад 200 жінок з так званої цільової групи (жінки, які мають дітей до 6 років, які виховують самостійно дитину віком до 14 років або дитину з особливими потребам, які закінчили або припинили навчання у ВНЗ, ПТНЗ та жінки передпенсійного віку), із залученням соціальних партнерів.

Крім того, протягом декади для жінок було проведено: 5 Днів відкритих дверей ЦЗ, 5 семінарів для роботодавців із питань соціального захисту жінок, 5 презентацій професій та послуг з професійного навчання, 4 засідання за «круглим столом», 2 презентації роботодавця, 2 Дні відкритих дверей на виробництві, 3 міні-ярмарки вакансій, 4 засідання клубів тощо.

Прес-реліз: спеціально для "Заставна Сьогодні" надіслано Чернівецьким Обласним Центром Зайнятості