КВІТАМИ ТА ВІДЗНАКАМИ ПРИВІТАЛИ ОСВІТЯН РАЙОНУ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Надрукувати
 
ПРИВІТАЛИ ОСВІТЯН РАЙОНУ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

28 вересня в ошатній залі Будинку дитячо – юнацької творчості, відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти.

Перший заступник голови Заставнівської районної державної адміністрації Василь Молдован привітав освітян Заставнівщини з професійним святом.

Перший заступник голови Заставнівської районної державної адміністрації Василь Молдован привітав освітян Заставнівщини з професійним святом. Він зазначив, що чудово розуміє усі проблеми і складність роботи освітян, переконаний, що професія вчителя – найблагородніша із професій. (далі...)

« Ми, батьки, за руки ведемо наших малюків у дитячий садочок, згодом проводжаємо в перший клас і передаємо в дбайливі руки вчителів.

Це ми робимо для того, аби ви свої знання, таланти та натхнення передавали цим дітям, аби вони зростали громадянами України з великої літери.

Я розумію, наскільки тяжко об’єднати навколо себе людей, які в аудиторіях повинні ловити кожне ваше слово, пропускати його через серце, акумулювати в собі і разом здобувати освіту і морально зростати.

Це не просто слова, адже я також маю чималий стаж педагогічної діяльності. Ми повинні віддати шану нашим педагогам, адже саме від них залежать перші кроки, які зробить український громадянин»,- звернувся Василь Миколайович до присутніх в залі педагогів.

Опісля освітян привітали піснями, танцями та квітами. Перший заступник голови райдержадміністрації відзначив найуспішніших освітян премією імені І. Бажанського.

За відданість справі, забезпечення високого рівня освітньої підготовки молоді, багаторічну педагогічну діяльність та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти кращих педагогів нагородили почесними грамотами та подяками Міністерства освіти та науки, обласної та районної влади, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, райкому профспілки працівників освіти, Заставнівської міської ради.

Щирі вітання линули також від начальника відділу освіти , молоді та спорту райдержадміністрації. Марії Матейчук, керуючого справами райради Леоніда Гольцова, Заставнівського міського голови Василя Радиша, голови райкому освітянської профспілки Володимир Воловський.

Приємністю були і відео-вітання з професійним святом, які надійшли від учнів та колег з Чікаго (США) , Берліна (Німеччина), школярів Кострижівської ЗОШ І – ІІІ ступенів та Заставнівської гімназії.

Джерело: zastavna.bukoda.gov.ua