Відео - у Веренчанці відбулося відкриття будівництва нового корпусу школи

Надрукувати
 

Сьогодні 28 листопада в село Веренчанка Заставнівського району завітали представники Радикальної партії Олега Ляшка, нажаль лідер партії не зміг бути присутній через погодні умови.

Веренчанська ЗОШ готується до розширення школи, а саме, добудови ще одного корпусушколи. Народний депутат України Василь Амельченко та представники влади завітали в село для того, щоб урочисто відкрити будівництво.

Для села Веренчанка це справжнє свято адже приїзд поважних гостей та розширення школи це доказ того що село розвивається і діти будуть мати змогу навчатись в просторих класах та великій школі.

Директор Веренчанської ЗОШ Кривак Юрій Васильович, щиро подякував всім гостям та особисто Олегу Ляшку за допомогу в будівництві ще одного корпусу школи, адже дітки в селі Веренчанка вчаться в дві зміни тому розширення просто необхідне.

На заході також виступили народний депутат України Василь Амельченко, Інга Степанівна Маковецька перший заступник голови обласнаї ради та голова РДА Юрій Васильович Кітар, які сподіваються що всі школи України будуть розвиватись, адже школа це шлях в майбутнє для кожного українця.

Дивіться також: Відео: В Заставнівській школі №2 відбулося відкриття нового літнього спортивного майданчика

Поділися з друзями