Відео: До Мар’янки Клубницької завітали волонтери з багатофункціональним ліжечком від німецьких меценатів

Надрукувати
 

Людяність, милосердя, добро… Такі знайомі нам ці слова. Все частіше ми говоримо про них, переконаний, що кожна душа наших краян відкрита для добра.

Милосердя та благочесність завжди були притаманними українському народові. Славу України з її величною історією, зокрема, становлять й благодіяння її громадян.

Відрадно, що нинішнє покоління благодійників та меценатів гідно дотримується шляхетних традицій благочинності.

Цими днями в Україні і, звичайно, у нашому районі проходить акція «Милосердя». Мета цієї акції – це привернути увагу суспільства до проблем соціально незахищених верств населення і надання їм матеріальної та соціально-побутової підтримки.

Під час благодійної акції були зібрані продукти харчування, овочі, одяг, взуття, засоби гігієни та інші предмети першої необхідності для подальшої їх передачі потребуючим людям.

Кошти зібрані підчас акції передаються і будуть передаватися найбільш потребуючим одиноким, малозабезпеченим та малосправним громадянам Заставнівського району.

Це акція, до якої долучаються усі краяни, проявляючи свою любов до ближнього, подаючи руку допомоги, адже в Заставнівському районі є люди, котрі потребують нашої уваги, підтримки, допомоги.

Долучилися до акції громадські організації та волонтери.

Бажання допомагати тим, хто потребує підтримки притаманне голові ГО «За добробут Заставнівщини» Юрію Бурдейному, який впродовж багатьох років займається благочинністю, землячці, яка нині проживає у Німеччині Людмилі Іфкен та її чоловікові Йозефу, які декілька разів на рік привозять відчутну благодійну допомогу у Заставнывський район.

На передодні дня Святого Миколая голова ГО «Щедро» Анатолій Дронь, волонтери Василь Шевчук, Дмитро Андрухович та Майя Калин передали багатофункціональне лікарняне ліжко дівчинці із смт. Кострижівка (яка прикута до ліжка 13 років) Мар’янці Клубницькій.

Ліжко доставлене із Німеччини за сприяння Юрія Бурдейного та Людмили Іфкен. Підчас візиту до дівчинки усі учасники акції, в тому числі колектив ГО "УНІА"  та сайту «Заставна сьогодні», прийняли рішення здійснювати подальший волонтерський супровід цієї сім’ї.

Висловлюємо щиру дяку усім тим, хто щороку долучається до благодійності.

Давайте всі разом робити добру справу, засвідчимо свою повагу до людей особливої категорії.

Від щирої душі вітаємо всіх із Днем святого Миколая! Сьогодні день, коли збуваються дива.

Зичимо усім міцного здоров’я, прихильності долі та Божого благословення.

Автор: Ольга Шендеровська

Поділися з друзями