Подяка веренчанському сільському голові від громади с. Веренчанка

Надрукувати
 
Володимир Дмитрович Бойчук

Майже у самому серці Заставнівського району і розташоване гарне, сучасне, компактне село Веренчанка, де не один рік біля керма місцевого самоврядування стоїть далекоглядний, поважний, авторитетний чоловік, прекрасний господар, хороша, тактовна людина — Володимир Дмитрович Бойчук.

За походженням — веренчанець. Саме ця місцина дала йому увесь необхідний життєвий гарт.

За роки його головування село розцвіло, змінилося, стало красивим, ошатним, зручним для проживання і господарювання. До цього надмірних зусиль доклав В.Бойчук, за що йому щиро вдячні односельці.

В усіх справах, щоденних клопотах надійною підтримкою для нашого сільського голови є його сім'я.

Нещодавно гарна новина долинула до Веренчанки — за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок в царині місцевого самоврядування почесну відзнаку — грамоту Верховної Ради України (за підписом А.Парубія) отримав Веренчанський сільський голова В.Бойчук, який знає, яку вагому нагороду отримав, і усвідомлює, на скільки велика довіра до нього та громади.

Ця звістка потішила чи не всіх веренчанців, які Володимиру Дмитровичу щиро і від душі бажають, щоб його красиве і щедре життєве літо ніколи не змінила осіння морось чи морозна зима.

Бажають, аби здоров'я вистачало на всі добрі справи і гарні задуми, нових успіхів, любові, злагоди, Божого благословення та здійснення усіх мрій, планів в реалізації найсміливіших, найцікавіших ідей.

Гарного бюджету, якого б вистачило на всі ваші цікаві, сміливі починання, Володимире Дмитровичу.

З ПОВАГОЮ — ГРОМАДА с.ВЕРЕНЧАНКА

По матеріалам видання  "Голос Краю"