Відео - У Веренчанській громаді провели в останню земну дорогу вірного сина України Івана Романка

 Буковина втратила ще одного справжнього героя - Івана Івановича Романка, молодого воїна з села Киселів Веренчанської громади, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю.

Детальніше...

У Чернівецькій області вісім населених пунктів замість селищ міського типу стали селищами серед яких і Кострижівка

У Чернівецькій області вісім населених пунктів замість селищ міського типу стали селищами. Таких понять, як селища міського типу або міста районного та обласного значення вже не буде.

Детальніше...

У селі Вікно відбулася творча зустріч з нагоди 155-річчя від дня народження Євгенії Ярошинської

13 жовтня 2023 року у приміщенні Будинку культури с.Вікно відбулася творча зустріч з нагоди 155-річчя від дня народження Євгенії Ярошинської – вірної дочки та творчого скарбу буковинського краю.
Детальніше...

Учні Кадубовецького ОЗЗСО приєдналися до Всеукраїнського флешмобу до Дня ментального здоров'я

Щороку 10 жовтня в Україні та світі відзначається День психічного здоров’я або ментального здоров’я.
Детальніше...

Відео - Вишкільний табір с.Добринвіці запрошує на військово патріотичний-захід з нагоди Дня захисника та захисниці України

Тактична група 4.5.0 спільно з партнерами, ГО «УНІА», Чернівецькою міською радою та Юрківецькою громадою, запрошує 1 жовтня на військово патріотичний-захід який розпочнеться о 13:00 у вишкільному таборі села Добринівці, щоб відзначити свята сьогодення, свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника та захисниці України, День козацтва.

Детальніше...

Приносимо щирі співчуття з приводу смерті головного лікаря КНП «Вікнянський центр ПМСД», Шевчука Любомира Дмитровича

01.08.2023 року помер головний лікар КНП «Вікнянський центр ПМСД», Шевчук Любомир Дмитрович, який був відомий як добра та чуйна людина. Його раптова втрата стала справжнім ударом для всієї спільноти, яка цінувала його високу професійну майстерність і відданість роботі.

Детальніше...

Відео - Подаруйте своїм рідним комфорт і піклування: Відділення стаціонарного догляду «Затишок» у с.Вікно

У мальовничому Буковинському селі Вікно по вул..Головна 83В розташоване відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання «Затишок» комунального закладу «Вікнянськитй центр надання соціальних послуг» Вікнянської територіальної громади  Чернівецького району Чернівецької області.

Детальніше...

Відео - Заставнівщина провела в останню земну дорогу вірного сина України Юрія Балана

На передовій в боротьбі з російськими загарбниками, у сутичках, що перетворюються на битви за волю і незалежність, Буковина втратили справжнього героя – Юрія Васильовича Балана, жителя села Васловівці.

Детальніше...

"Незабутні спогади про Заставну: виступи та гостинність" - Павло Дворський напередодні концерту дав інтервю

- Опишіть себе трьома словами.

- Життєрадісний, з вірою в майбутнє,мрію мати послідовників.

- Який Ваш концерт запам’ятався найбільше?

Детальніше...

У селі Хрещатик чоловік впав у прірву висотою 60 метрів

15 червня 2023 року на спецлінію 101 надійшло повідомлення про те, що в селі Хрещатик Кадубовецької територіальної громади Чернівецького району чоловік впав з виступу над прірвою висотою близько 60 метрів. Через отримані травми чоловік не зміг самостійно піднятися.

Детальніше...
Top