Відео: Маланка фест 2018 Чернівці

Надрукувати
 

15 січня в Чернівцях пройшов фестиваль маланок де взяли участь учасники з кожного куточка області а також колективи Білорусії, Польші та Румунії.

В цьогорічному сьомому фольклорно-етнографічному фестивалі взяли участь 51 колектив, кожен з них по свому унікальний та цікавий, але переможцями стануть тільки три команди, яких вибрали глядачі та проголосували в онлайн режимі.

Маланка фест 2018, порадувала своїми маштабами та неймовірними платформами, різноманіття кольорів та фантазій, в понеділок перетворило Чернівці в такий собі міні карнавал.

Як завжди зібралося чи мало охочих поглянути на таке яскраве дійство, адже таке ми бачимо не що дня, люди виглядали з балконів будинків, вибігали з робочих місць та з радістю фотографувались з персонажами.

Хочеться сказати що Маланка фест це не просто переберія яка пройшлася містом, це люди які на один день перетворились на персонажів та майстерно відіграють свою роль, і не важливо чи їм 10 обож 60 років на маланку казяться всі немов маленькі діти.

Тож до вашої уваги пропонуємо переглянути відео, та з нетерпінням чекаємо наступного року, а хтось вже можливо міркує над майбутніми композиціями до Маланки фест 2019.

Відео: Олександр Панзига  Фото: Олександр Палійчук

Поділися з друзями