Маємо те, на що заслуговуємо: або кому в Заставні закон неписаний

 

Все місто рясніє оголошеннями про спільне запрошення виборців міста на збори громади, які спільно проводять члени Заставнівської міської виборчої комісії та Заставнівський міський голова.

Мова на зборах, зважаючи на те, що запрошують не жителів чи мешканців міста Заставни, а саме виборців, напевне, буде йти про вибори.

У п'ятницю на ці збори голову Заставнівської міської виборчої комісії та його заступника особисто запросив заступник Заставнівського міського голови?!....

Згідно Закону України «Про місцеві вибори» формою роботи виборчої комісії є її засідання.

У законі чітко зазначено, що посадовим особам місцевого самоврядування ЗАБОРОНЕНО втручатися в роботу виборчих комісій. Я так розумію, спільні заходи міської ради та членів виборчої комісії (тобто певної підконтрольної міській владі частини) також ніде не передбачено.

То як сприймати збори громади, на яких запрошують виборців міста, члени Заставнівської міської виборчої комісії спільно з Заставнівським міським головою, я не знаю.

Невже це заставнівське ноу-хау у форматі тиску на роботу виборчої комісії посадовими особами місцевого самоврядування? Чи маніпуляції думками заставнівчан у черговий раз тільки у новому форматі? А, може все, як по Фрейду, про що кричать, те й роблять? Я маю на увазі фальсифікацію виборів….

P.S.Акти щодо порушення виборчого законодавства буде подано на Заставнівську міську виборчу комісію.

З повагою: Джус Юлія Іванівна

Текст на діслано на електронну адресу  ГО "УНІА", редакція не несе відповідальності за дані публікації.



Top