Відео: В Заставнівській школі №2 відбулося відкриття нового літнього спортивного майданчика

Надрукувати
 

Сьогодні в місті Заставна в ЗОШ №2 свято, відкриття літнього спортивного майданчика, яке співпало з 55-річям, і з таким ювілеєм рідний навчальний заклад вітають школярі, вчителі та всі жителі міста.

Також в навчальний заклад завітали поважні гості народний депутат України Василь Амельченко, Інга Степанівна Маковецька та голова РДА Юрій Васильович Кітар, Капіцький Сергій Іванович, Молдован Василь Миколайович, Гольцова Олена які урочисто відкрили новий літній спортивний майданчик та побажали учням весело та з користю проводити час.

Представники Радикальної партії та зокрема пан Ляшко який нажаль не зміг приїхати, допомагають школам Заставнівського району стати кращими та зручнішими адже саме з таких закладів починається майбутнє нашої маленької зате квітучої держави.

Хоч школі №2 вже 55 вона красива, охайна і доглянута а саме головне в ній навчається дуже багато радісних малюків які наповнюють коридори та класи школи теплом та радістю а завдяки таким новаціям навчатись стає набагато зручніше.

Рекомендуємо також: Відео - у Веренчанці відбулося відкриття будівництва нового корпусу школи

Поділися з друзями