ПЕТРО ЧОРНИЙ та ОЛЕКСАНДР КВАРТА - 16 січня в Заставні благодійний концерт

Надрукувати
 
ПЕТРО ЧОРНИЙ та ОЛЕКСАНДР КВАРТА

Готуючи 33-ю відправку домашніх смаколиків на передову лінію фронту для воїнів української армії, які захищають нас від агресора.

Наші волонтери організовують черговий приїзд відомих українських артистів для виступу з благодійним концертом який відбудеться 16 січня 2018 року о 18 годині в Заст Районному палаці культури.

З благодійним концертом виступлять ПЕТРО ЧОРНИЙ, заслужений артист України, виконавець різноманітних шлягерів, приємний тембр голосу якого зачаровує мільйони глядачів, та ОЛЕКСАНДР КВАРТА, вірний друг волонтерської сотні, фіналіст конкурсу «Україна має талант», нова зірка української естради.

Шановні жителі Буковини, Заставнівщини і прилеглих районів інших областей, всі люди доброї волі, хто підтримує українського солдата!

Зробіть посильний внесок у всенародну акцію підтримки наших захисників – купіть квиток і прийдіть на концерт, де Ви одержите моральне задоволення від співу українських зірок і від усвідомлення того, що Ви теж долучилися до захисту незалежності нашої держави.

На концерт запрошуються воїни атовці, та родини полеглих героїв.

З питань придбання квитків звертайтесь за телефонами: 066 135 96 21;  066 940 14 54

ЗАСТАВНІВСЬКА ВОЛОНТЕРСЬКА СОТНЯ.