Відео - В місті Заставна спільними зусиллями боролися зі стихією

Надрукувати
 

Сьогодні місто Заставна буквально засипало снігом, і як це не прекрасно але в співробітників "Благоустрою" з’явилось дуже багато роботи.

Вже з четвертої години ночі на дорогах активно працювала снігоприбиральна техніка, робітники розчищали площі та тротуари.

Також  вранці багато жителів Заставни розчищали свої подвір’я та по вулиці Незалежності (вище РЕМУ) Ярослав Мельник вийшов зі своєю чудо – машиною на дорогу та за власні кошти прочистив всі тротуари вгору по вулиці  для того щоб школярі не йшли по дорозі.

Завдяки  спільним зусиллям працівників "Благоустрою", та таким чудовим жителям як пан Ярослав, який позичив свій апарат працівникам для очистки тротуарів, в місті  немає проблем з рухом автомобілів та пішоходів адже спільна робота це перший крок до розвитку та краси нашого міста.

Також окрема подяка працівникам " Заставнівського райавтодору" які розчищали дороги не тільки в місті а і в цілому Заставнівському районі.

Допомагайте людям які не можуть прибрати сніг, та обов’язково розчищайте біля себе тротуари щоб дітки не ходили дорогою і тоді все буде гаразд.

 

Поділися з друзями