Відео - Заставна долучилася до акції «Велика українська Хода»

 

З 31 січня по 13 лютого цього року для вшанування Героїв Майданів, Героїв російсько-української війни за ради об’єднання всіх людей  в Україні в прагненні миру у кожному місті Буковини будуть  розгорнуті більше 300 метрів прапорів бойових бригад, підрозділів, які захищають нашу країну на її Сході, прапори з прифронтових міст Донецької та Луганської областей, а також прапори, які передали матері загиблих внаслідок  російської агресії.

Долучилася до цієї Акції і наша Заставнівщина.  Біля  Заставнівського  районного палацу культури (директор Ольга Цимбалюк)  була розміщена виставка шевронів бойових підрозділів, діти мали можливість залишити свої побажання воїнам в АТО, залишити листи та малюнки, зробити грошову пожертву.

Підчас проведення Акції лунали патріотичні пісні у виконанні начальника відділу культури райдержадміністрації Василя Барабащука. 

Свої записи на жовто-блакитному полотнищі залишили голова Заставнівської районної державної адміністрації Юрій Кітар, його перший заступник Василь Молдован, депутати Заставнівської міської ради, воїни АТО Заставнівського району, учні Заставнівської гімназії, керівники установ та організацій міста, працівники відділу культури, мешканці району. 

Прапор від Заставнівського району було доєднано до  розгорнутих прапорів.

«Велика українська Хода» у Заставнівському районі відбулася за підтримки відділу культури райдержадміністрації (начальник Василь Барабащук), ГО «Щедро» (голова Анатолій Дронь), колективу ГО «УНІА» та веб-сайту «Заставна сьогодні».

Поділися з друзями

 



Top