У Вінниці поліцейські створили банду

Надрукувати
 

"Перевертні" займалися здирством

У Вінниці троє поліцейських і іноземець активно порушували закон.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. За даними відомства, про діяльність "перевертнів" у погонах і їх напарника стало відомо після того, як в правоохоронні органи звернулися 2 іноземців.

"Вони повідомили про те, що співробітники поліції вимагають від них гроші. Крім того, чоловіки повідомили, що поліцейські провели несанкціонований обшук їхнього будинку.

Під час обшуку працівники поліції, нібито, виявили недопалок з наркотичною речовиною, після чого викрали з квартири 700 доларів США та 500 євро, паспорти та інші особисті документи іноземців", – розповіли в Нацполіціі.

За повернення вилучених документів і непритягнення до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів, співробітники поліції висунули чоловікам вимогу – заплатити 5 тисяч доларів США через свого посередника.

В рамках розслідування провадження, після передачі частини неправомірної вигоди в розмірі 400 доларів США, посередник був затриманий, а грошові кошти – вилучено. В цей же день затримали трьох поліцейських.

В ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання одного з затриманих, правоохоронці вилучили 23 патрони калібру 5,45 мм і 13 патронів калібру 9 мм.

Крім того, в його приватному автомобілі був виявлений згорток подрібненої речовини рослинного походження вагою 20 г. Затриманим загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна і позбавленням права обіймати певні посади на строк до трьох років.