В селі Веренчанка в жительки вкрали 25 металевих труб

Надрукувати
 

Дільничні офіцери місцевого відділення поліції спіймали зловмисників. За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження.

 До поліцейських за допомогою звернулась 75-річна жителька села Веренчанка. Жінка повідомила, що невідомі особи з подвір'я її господарства викрали металеві борти, металевий швелер та 25 металевих труб на загальну суму понад 5 тисяч гривень.

Правоохоронці вжили низку оперативно-розшукових заходів. Дільничні офіцери поліції Заставнівського відділення поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися двоє односельчан потерпілої, віком 30-ти та 53-х років.

Відомо, що один із чоловіків раніше мав проблеми із законом, він притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Зловмисники зізналися у скоєному та пояснили, що крадене майно продали у сусідньому населеному пункті.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліцейські перевіряють зловмисників на причетність до скоєння інших злочинів на території району. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.