На Кіцманщині поліцейські здійснили мрію трьох хлопчиків

Надрукувати
 
діти   Кіцмань   поліція  

На днях до поліцейських, які патрулювали неподалік с. Кліводин Кіцманського району, звернулась жінка та попросила, щоб вони привіталися з її дітьми.

Бо їхня мрія поспілкуватися зі справжніми поліцейськими. Поліцейські не відмовили у такому проханні.

Як з’ясувалось, хлопчики мріють стати поліцейськими. За словами жінки, діти завжди були в захопленні, коли бачили поліцейський автомобіль. Для них патрульні поліцейські – супер-герої.

5-річний Стас, 4-річний Влад та 2-річний Данік не лише привіталися з патрульними, а й дізналися більше про роботу охоронців порядку.

Справжнім сюрпризом для дітей стала можливість посидіти в службовому автомобілі та увімкнути звукові сигнали. Патрульні розповіли хлопчикам, у яких випадках викликати поліцію та чому важливо дотримуватися основних правил безпеки.

"Часто буває так, що батьки лякають дітей поліцейськими. Я ж хочу, щоб мої діти довіряли поліції і знали, що у випадку, якщо їм буде потрібна допомога – поліцейський обов’язково допоможе та захистить", - зазначила жінка.

Поліцейські домовилися, що хлопчики обов’язково відвідають Управління патрульної поліції та познайомляться з головним патрульним поліцейським області.