В Заставні у пенсіонерки викрали тисячу гривень

Надрукувати
 

Викрадені у пенсіонерки кошти він витратив на алкоголь

Під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання території району, дільничні офіцери поліції здійснювали обхід людей похилого віку, котрі потребують додаткової уваги та піклування.
 
Як повідомляє promin.cv.ua, навідавшись 24 січня до 77-річної жительки міста Заставни, поліцейські дізналися, що зранку 15 січня невідома особа викрала з помешкання пенсіонерки тисячу гривень.
 
Доклавши всіх зусиль до пошуків кривдника старенької, дільничні офіцери з’ясували, що жінку обікрав 57-річний сусід, котрий зловживав спиртними напоями. Коли правоохоронці навідалися до чоловіка, той зізнався у скоєнні крадіжки.
  
Зловмисник пояснив, що саме любов до «оковитої» підштовхнула його до порушення закону. Шукаючи гроші для придбання алкоголю, він побачив, що жінка пішла з дому.
 
Знаючи, як відчинити вхідні двері та де старенька ховає свої заощадження, злодій проник до будинку і поцупив гроші. Викрадені у пенсіонерки кошти він витратив на чергове застілля.
 
За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.