Я, Андрій Маковей, іду в політику заради змін.

 

Не дивлячись на мій молодий як для політика вік, маю досвід роботи як приватний підприємець і як депутат обласної ради.

Це дозволить мені правильно підійти до розв'язання найболючіших проблем наших громад та Буковинського краю загалом.

Здобувши освіту (економічну, юридичну та державного управління), я зрозумію, що Україна, з її величезним потенціалом, повинна розвиватися, змінюватися відповідно до стандартів розвинених демократичних країн.

Українське суспільство не має постійно чекати на допомогу ззовні, ми зобов'язані змінювати самі власну громаду, кожне село і місто.

І ці зміни повинні мати системний характер, мають стосуватися усіх сфер життя — медицини, освіти, оборони, захисту навколишнього середовища, розвитку підприємництва.

Так ми спільно вирішимо багато наболілих проблем, особливо тих, які накопичилися на місцях.

Допомагаю втілити в життя успішні проекти у своїй рідній громаді, створюю робочі місця.

Цей досвід я прагну перенести в інші громади Буковини.

Буваючи в інших державах, я вкотре переконувався, що працьовиті українці також можуть створити для наступних поколінь таку громаду та державу, в якій бажатимуть жити їх діти, в яку захочуть повернутися заробітчани.

Тому я чітко вирішив: іду в депутати Чернівецької обласної ради, щоб спільно з громадами у спілкуванні та розумінні з людьми будувати наше майбутнє!

Щиро ваш Андрій Маковей.

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top