Костащук Андрій - передвиборча програма кандидата на посаду Заставнівського міського голови

 

Міський голова – голова для всіх жителів.

Бюджет міста повинен бути бюджетом розвитку. Основна направленість: комунальне господарство, дороги, медицина, освіта, культура, спорт.

Основні тези моєї програми.

Першочергові задачі:

- формування команди професіоналів-управлінців;

- організація діяльності влади на принципах прозорості, відвертості, підконтрольності громади;

- підтримувати зв’язок з виборцями, відповідною територіальною громадою, трудовими колективами і громадськими організаціями, а також колективами інших підприємств, установ, організацій, незалежно від форми власності, органами місцевого самоврядування, місцевими органами виконавчої влади, розташованими на відповідній території;

- не рідше одного разу на півріччя інформувати виборців про роботу місцевої ради та її органів, про виконання планів і програм економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм, місцевого бюджету, рішень ради і доручень виборців;

- ремонт доріг та тротуарів;

- зниження ціни на воду і каналізацію;

- розвиток культури;

- розвиток спортивної інфраструктури;

Бізнес і підприємництво:

- надання рівних можливостей суб’єктам підприємницької діяльності;

- сприяння у реалізації бізнес-проектів підприємців;

- розвиток малого бізнесу. Надання в безоплатну оренду приміщень, (на початковому етапі) що є на балансі міської ради для розвитку малого бізнесу.

 Обіцяю працювати прозоро, відкрито і чесно на користь жителів.

З повагою А.Костащук

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top