ЛЮДВІГ ГАЛАЙ: «ЙДУ В ДЕПУТАТИ, ЩОБ БОРОТИСЯ З НЕСПРАВЕДЛИВІСТЮ»

 

ДОРОГІ МОЇ ЗЕМЛЯКИ!

ЗАСТАВНА — моя батьківщина, моє життя, моя доля, мій біль — за сьогодення і майбутнє, за добробут кожного родини.

ДЕПУТАТ ОТГ, ЯК І УЧАСНИК БОЙОВИХ ДІЙ — ЗАХИСНИК! СВОЇХ ВИБОРЦІВ, ЗЕМЛЯКІВ, УКРАЇНЦІВ!

Маючи від природи характер із загостреним відчуттям справедливості, буду небайдужим до кожного жителя громади.

Шановна громадо округу та громада міста Заставна!

Я не апелюватиму голослівними фразами, не обіцятиму те, чого не в силі зробити. Я просто покладаюся на Вашу розсудливість, на Вашу підтримку.

Я не казатиму гарних слів, щоб сподобатися вам сьогодні, і забути про них завтра.

СВОЮ ДЕПУТАСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ СПРЯМОВУВАТИМУ ТІЛЬКИ ЗА ПРИНЦИПАМИ ПРОЗОРОСТІ, ВІДКРИТОСТІ, ВІДВЕРТОСТІ

ЦЕ — ОБОВ’ЯЗОК ЗАХИСНИКА І ЧЕСТЬ МУНДИРА

ЗОБОВ’ЯЗУЮСЬ:

- дотримуватися принципу: ВЕТЕРАН СКАЗАВ — ВЕТЕРАН ЗРОБИВ!

- дотримуватися чинного законодавства, підтримувати зв’язок з виборцями, відповідною територіальною громадою, колективами підприємствами, установами, організаціям, незалежно від форми власності та громадськими організаціями;

- не рідше одного разу на півріччя інформувати виборців про роботу місцевої ради та її органів, про виконання планів і програм економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм, місцевого бюджету, рішень ради і доручень виборців;

- брати участь у громадських слуханнях з питань, що стосуються виборчого округу, в організації виконання рішень ради та її органів;

- вивчати потреби територіальної громади: поліпшення інфраструктури (ремонт доріг), сприяти розв’язанню проблем, у межах моїх повноважень, в установах міста в тому числі в дитячих садках, школах, медичних закладах, для соціально незахищених верств населення, у тім числі для учасників бойових дій та інформувати про них раду та її органи, сприяти залученню коштів на розв’язання проблем округу, дотримуючись чесного, рівнозначного їх розподілу на округи;

- визначити та оприлюднити дні, години та місце прийому виборців, інших громадян; вести регулярний, не рідше одного разу на місяць, прийом виборців, розглядати пропозиції, звернення, заяви та скарги членів територіальної громади, вживати заходів щодо забезпечення їх оперативного вирішення.

Автобіографічна довідка

Кандидат у депутати виборчого округу № 2 Заставнівської ОТГ Людвіг ГАЛАЙ народився у м.Заставна в родині Людвіга та Валентини Галаїв, де виховувалася ще сестра Світлана. Після закінчення тамтешньої середньої школи випускник вступив до Хотинського сільськогосподарського технікуму, де здобув фах техніка-механіка. Служив у Білорусії у частині загальновійськової розвідки. Працював за кордоном, але, завдяки чому мав можливість відкрити власну справу. З 2000-го року займається підприємницькою діяльністю.

Одружений, разом із дружиною Людмилою виховали двох дітей — сина Ярослава та доньку Людмилу. Ярослав має вже свою сім’ю — дружину Юлію та сина Арсена.
Революція гідності та початок війни на Сході України внесли свої неочікувані корективи у життя Галая. У березні 2014 року разом із заставнівчанином Віктором Лаштою вирішили їхати на Схід добровольцями, але райвійськкомат не давав згоди через вік (понад 40 років).

Проте уже в серпні Людвігу повідомили, що є можливість піти на війну, а Лашті відмовили, через проблеми зі здоров’ям. У Чернівецькій прикордонній частині отримав підготовчий військовий вишкіл, і вже через 4 місяці — Луганський прикордонний загін — Трьохізбенка, Щастя, Станиця Луганська… Як і кожен боєць, не любить згадувати війну, бо вона повертає у важкі спогади.

Перший бій… Крики «Гради!!!», Здалося, потрапили в пекло, все наче не зі мною, а в страшному сні… Виходи на «той» бік у розвідку з великою кількістю боєприпасів, бо чим більше візьмеш, тим довше проживеш… Вижив, хоч були зустрічі з бойовиками… І в цьому пеклі — ангели-охоронці-капелани та міцна, на все життя солдатська дружба… Цілий рік, а вже через пів року, у 2016 не витримав і підписав контракт. Невеличка перерва та у 2019-2020 — другий контракт, але вже у розвідувальному взводі, де навчав молодь розвідувального ремесла і загалом — любити й захищати Україну.

Зараз Людвіг Людвігович — керівник Громадської організації «Учасників бойових дій Заставнівського району», організовує зустрічі з однодумцями, реалізовує різні креативні задуми з метою патріотичного виховання молоді, разом зі своїми побратима не забувають вшановувати родини загиблих «атовців» та свято бережуть пам’ять про них і спонукають нас усіх не забувати, що в Україні війна і боротьба за рідну землю триває і тут, в тилу з внутрішніми ворогами…

БУТИ ДЕПУТАТОМ — ЦЕ НЕ НАД ЛЮДЬМИ, А ПОРУЧ З НИМИ!
З повагою, ЛЮДВІГ ГАЛАЙ

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top