Відео - У Дорошівецькому ЗЗСО відбулося відкриття нового борцівського залу

 

25 листопада в Дорошівецькому закладі загальної середньої освіти що у Вікнянській громаді відбулося відкриття нового борцівського залу.

На цю подію завітав голова Вікнянської ТГ Іван Ковалюк,  юрист територіальної громади Микола Манчуленко та виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Катерина Іщенко .

Немає нічого кращого за дітей які мають змогу не тільки навчатись, але й займатись спортом, зал для вільної боротьби це можливість для діток покращити свій фізичний стан, бути у гарній формі, адже заняття з тренером це не тільки вивчання прийомів, але й правильно виконані вправи які з радістю дітки повторюють за своїм наставником Василем Молдованом.

Василь Миколайович розповів що вже зараз почувши про відкриття залу, на вільну боротьбу записалось більше 20 діток з села Дорошівці, також наголосив на тому що буде радий якщо і малеча із сусідніх сіл виявить бажання позайматись, адже це краще ніж пасивний спосіб життя теперішньої молоді.

Директорка Дорошівецького ЗЗСО Одарка Кітар подякувала всім хто втілив у життя створення борцівського залу, адже позашкілля це дуже важлива річ яка допомагає різносторонньо розвивати підростаюче покоління.

Батьки маленьких борців та борчинь приємно здивовані що заняття безкоштовні та не дивлячись на ніби то чоловічий спорт в ньому радо беруть участь і дівчатка.



Top