Вітання з Днем журналіста від голови Заставнівської районної державної адміністрації

 
Вітання з Днем журналіста
Вітання
Вітання з Днем журналіста
 
Шановні працівники засобів масової інформації Заставнівщини!
Ваша робота — відповідальна і потрібна. І найголовніше у ній – усвідомлення того, що від сказаного чи написаного залежать людські долі, наше сьогодення та майбутнє. Зрозуміло, що ваша діяльність вимагає нині не тільки професіоналізму, а й повсякденної творчості. Даються взнаки ті події, які переживає наш народ.
 
Але попри всі проблеми та перешкоди ви  робите свою справу. Ваша робота є вагомою підтримкою людського духу, зміцнення у людей віри у краще та надії на майбутнє.
 
Медіа-простір нашої країни сьогодні живе за новими стандартами  журналістики, що потребують динамічних рішень та щоденного підтвердження професіоналізму кожного журналіста.
 
Але найголовнішими й незаперечними залишаються одвічні принципи роботи «четвертої влади» – об’єктивність, достовірність та незаангажованість.   Саме Ви, представники засобів масової інформації, щодня оперативно інформуєте краян про новини соціально-економічного, політичного та культурного життя, про важливі знакові події в нашій державі та світі.
 
Від щирого серця дякую вам за щиру любов до рідного краю, за самовіддачу та активну життєву позицію.
 
Бажаю успіхів у творчому пошуку, натхнення, щастя, здоров’я, здійснення нових задумів, злагоди та достатку вам і вашим родинам! Нехай ваша, подекуди дуже непроста, але така необхідна праця, приносить вам тільки задоволення!
 
З повагою, Юрій Кітар – голова Заставнівської РДА


Top