Відео - Заставнівська міська рада робить все щоб не допустити до виборів неугодних їм кандидатів

 

Про судову упередженість. Нечесні вибори та свавілля місцевої влади

Наш ранок із чоловіком розпочався сьогодні у Вінниці. На 8 ранку – апеляційний суд розглядав його скаргу щодо скасування рішення про зняття з реєстрації кандидатом в депутати до Заставнівської міської ради.

На 10 годину  розглядали аналогічну справу по мені.

 А тепер татам! За годину колегія «неупереджених» суддів винесла рішення про зняття мого чоловіка з реєстрації кандидатом в депутати до Заставнівської міської ради.

Рішення оприлюднили на 11 сторінках. Ну як вам стаханівські методи роботи суду?

Щодо мене – суть позову така сама. Однак судді перебували в нарадчій кімнаті понад 5 годин і  вирішили залишити  мене кандидаткою в депутатки до Заставнівської міської ради

А тепер запитання: як  може бути подібна ситуація, а рішення – різні. Причому у першому випадку рішення на 11 сторінках підготували за годину, а в другому – понад 5 годин.

Мої думки з даного приводу  подаю у відеозверненні, яке записувала, виїжджаючи з Вінниці, не знаючи, який буде результат!

Всім зичу миру та гармонії! Заставна – наша спільна домівка і голос кожної людини повинен бути почутим!

Автор - Юлія Джус

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.


Top