Маленька Кіра з с.Кадубівці потребує нашої допомоги: Зробимо разом добро!

 

Ми звертаємося до вас із надзвичайно багатим і торкучимся серцем повідомленням про потребу в допомозі для маленької Кіри, шестирічної дівчинки, жительки села Кадубівці Чернівецького району. Нещодавно стала подія, яка перевернула їхнє життя.

Кіра потрапила під колеса автомобіля "Lexus" на вулиці Хотинській у мікрорайоні Садгора в Чернівцях. На жаль, дівчинка серйозно травмувалася, і лікування її потребує багато часу та значних фінансових зусиль.

Ситуація дуже серйозна, після чого Кіра отримала три відкриті переломи з роздрібленнями. Їй необхідна операція з встановлення титанових пластин, кожна з яких коштує 45 000 гривень. Ми не можемо впустити шанс допомогти їй досягти звичайного життя та дозволити їй вирости здоровою та щасливою.

Ми сподіваємось на вашу щедрість та підтримку в цей важкий час для Кірі та її сім'ї. Будь-яка сума, незалежно від її розміру, буде вельми цінуватися. Ви можете долучитися до збору коштів та допомогти зробити операції можливими.

Як допомогти: Банківська карта: 5363 5420 9500 0783 Отримувач: Рущак І.П. (батько дівчинки)

Ми віримо в силу спільної доброзичливості та допомоги, і ми вдячні за вашу пожертву. Будь ласка, не залишайте байдужими до болючої ситуації Кірі та її родини. Ваша допомога допоможе повернути їй здоров'я та посмішку на обличчі.

Дякуємо вам за те, що не залишилися в стороні. Нехай добро повертається вам сторицею.

Відомо, що 22-річний водій автівки наїхав на 6-річну дівчинку.

Вона раптово вибігла із-за припаркованого авто.

Зараз розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.



Top