Для чого потрібна система управління складами Qguar WMS

 

Сьогодні технології стоять на місці і нам на допомогу приходять дуже багато речей які роблять наше життя набагато простішим.

Існують такі багатофункціональні програми як до прикладу логістика управління складом Qguar WMS це дуже корисна програма яка дозволяє нам тримати все під контролем. Як це? Зараз поясню…

Якщо наприклад ви маєте магазин з великим обігом товару за яким потрібен постійний контроль, колись частенько власники та працівники робили інвентаризацію та сьогодні з допомогою системи управління все що є в наявності вашого магазину ви бачите на комп’ютері, і таким чином можете контролювати обіг товарів, бачити що продається краще а що стоїть на складі мертвим грузом.

Такі системи контролю складу можуть бути як в маленьких магазинах та навіть на великих складах чи корпораціях, від тепер кожна продана річ під контролем і в цьому є величезні позитивні моменти.

Проста складська програма враховує всі вимоги до умов зберігання і місць зберігання надходять на склад товаро-матеріальні цінності.

Такі системи допомагають в таких процесах;

Підвищення процесу та ефективності логістики на складі,

Наведення порядку зі складом та продукцією,

Повна або часткова автоматизація прийому та видачі товарів,

Оптимізація та полегшення інвентаризації

Де використовуються системи управління складами частіше за все;

Роздрібна торгівля (магазини) це стосується як малих так і дуже великих торгових точок роздрібної торгівлі.

Склади різних виробничих компаній які частіше за все виготовляють безліч деталей для повного виробництва товарів.

Компанії імпортери чи дистриб’ютори

Різноманітні компанії які спеціалізуються доставкою, кур’єрськими послугами та прийманням і розсилкою вантажів.

Багатьом бізнесметем та власникам великих торгівельних компаній така система просто необхідна адже керувати великим обігом товарів зовсім не просто а з системою управління складами вся необхідна інформація завжди під рукою.

З нею лейко спостерігати за залишком товарів на складі, обігом товару, заробітком та саме головне що ви отримуєте бажаний контроль практично без всяких зусиль, працівник при надходженні товарів вводить іх в базу складу з відки ви вже маєте можливість бачити скільки його було продано та скільки  ще залишилось на складі.

Також деякі системи мають послугу сповіщення яка нагадує про те що на складі закінчився той чи інший товар.

 



Top