Запроваджено анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік

 

Державною службою зайнятості запроваджено анкетування роботодавців про потребу в працівниках на 2019 рік.

Заповнити анкети можна у «Персональному кабінеті» на Інтернет-ресурсі Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» у розділі «Опитування».

Про це повідомляє директор Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко. «Проведення поглибленого вивчення перспектив розвитку регіонального ринку праці на підставі даних роботодавців надасть можливість спрогнозувати локальний ринок праці, скласти перспективну потребу в працівниках у професійному розрізі – зазначила Любов Кожолянко – Ми запрошуємо всіх роботодавців області долучитися до анкетування».

Принагідно інформуємо, що сервіс доступний для роботодавців, які зареєструвалися в центрах зайнятості та мають логіни та паролі для входу в персональний кабінет.

За додатковою інформацією щодо реєстрації у персональному кабінеті та заповненні анкети звертайтеся до найближчої філії Чернівецького обласного центру зайнятості.

Результати анкетування оброблятимуться фахівцями Державної служби зайнятості (Центрального апарату) та будуть використані при розробці прогнозу потреби у працівниках на 2019 рік.



Top