ІНКЛЮЗИВНОМУ центру в Заставні бути?

 

« ВІДПОВІДНО ДО ПОЛОЖЕННЯ ПРО ІНКЛЮЗИВНО – РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СТВОРЕННЯ ТА ВИДІЛЕННЯ ПРИМІЩЕННЯ НАЛЕЖИТЬ ДО КОМПЕТЕНЦІЇ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ»

24 липня, відбулася чергова зустріч керівників, які несуть безпосередню відповідальність за створення та функціонування інклюзивно – ресурсного центру в Заставнівському районі.

Учасники зустрічі, серед яких були і начальник Заставнівського управління ГУ Держпродспоживслужби Олександр Карнась, в. о директора КО «Інклюзивно – ресурсний центр Заставнівського району» Людмила Чернецька, заступник голови районної ради Василь Мельник та депутати Заставнівської міської ради.

Представники побували на території ДНЗ №1 (м. Заставна), де розташоване окреме приміщення, у якому можна облаштувати КО «Інклюзивно – ресурсний цент Заставнівського району».

Депутати Заставнівської міської ради погоджують такий вибір.

За словами Василя Молдована на реконструкцію приміщення потрібна чимала сума, та і площі недостатньо, однак це вже більш прийнятно для такого Центру.

Василь Мельник запевнив, що попри затратні ремонті роботи, діти з особливими освітніми потребами розпочнуть своє навчання, відповідно до закону, вчасно – 1 вересня 2018 року.



Top