Лист в редакцію - Від прихильника Московського Патріархату (цікаво)

 

Скажіть будь-ласка, де в Біблії сказано,що Іісус Христос, Апостоли, Євангелісти, перші Церкви надавали кому-небудь ТОМОС?

Який ТОМОС, І КОМУ надав Святий Апостол Андрій ПЕРВОЗВАННИЙ, коли сказав, що на пагорбах Київських Господь Воздвигне БАГАТО Церков?

Якщо САМ Господь призвав когось служити Богу і людям,то і Томос не потрібний, а якщо ти без Божник, або ідеш ПРОТИ Бога і людей, то і Томос не допоможе і не спасе!

Сучасні політики, всупереч ДІЮЧІЙ Конституції України, по якій Церква відділена від Держави, відповідно Державні діячі не можуть втручатися у справи Церкви, хочуть відібрати Лаври в Українців і віддати їх Турецькому Варфоломію! Де ж тут Любов до України?

Гроші, височайший ЦИНІЗМ, узаконене БЕЗЗАКОННЯ, і НІЯКОЇ любові! Ні до БОГА, ні до ЛЮДЕЙ, ні до законів, ні до України!

Ще не все продали,все МАЛО,посягнули на СВЯТЕ? Дивіться не вдавіться як Іуда! БОГ ВСЕ БАЧИТЬ І ТАКЕ НЕ про БАЧИТЬ! Слава Ісусу Христу! Навіки Слава! Я за ЗАКОН, І ПОРЯДОК!

А не за анархію, яку творять сучасні "ДІЯЧІ". Написано в Конституції, що Церква відділена від держави, значить відділена і нічого політикам, які в цьому АБСОЛЮТНО НІЧОГО не розуміють туди лізти! Хай Церковники САМІ розбираються! Нехай ЛЮДИ, як це в Усьому світі, а не політики вирішують, яка їм потрібна Церква.

Врешті, проводьте референдум, яка Церква потрібна Україні. Нехай ті, хто обікрав всю Україну, повертаються в Україну, повертають всі гроші в Україну, вкладають ці кошти в обороноздатність країни, а не нав язують нам популістські заклики, тоді НАРОД може буде про щось балакати!

А ПУСТЕ базікання НІКОГО не цікавить! Гарматним м'ясом для політиків, Український народ не буде! Хтось МУДРИЙ, давно написав, що не так страшні Московські воші, як Українські гниди!

І це ГЛИБОКО символічно! Тому, що вошей небагато, а гнид, з яких потім з являться воші-набагато більше! Україна сьогодні, від України 1937 року, відрізняється тільки тим, що поки що людей не розстрілюють, БЕЗ СУДА і слідства, тільки за те, що у людей є інші думки і погляди! Погляд з Америки, Європи, з інших країн, він інший, чим погляд з Києва, тому, що в УСЬОМУ світі, ВСЕ вирішує ЗАКОН і СУД, а у нас все вирішує ЗГРАЙКА політиків, які посіяли анархію!

Згідно Конституції України, ЄДИНИМ джерелом влади в Україні Є НАРОД ! НЕ політики, не Президент, не СБУ, не гроші, а НАРОД! Тим хто про це забув–БОГ ОБОВ ЯЗКОВО напам ятає! ЧИТАЙТЕ БІБЛІЮ! ГОСПОДЬ і не казав, що буде одна "Церква"!

Господь сказав, що ВІН створив Церкву, і ворота пекла не здолають ЇЇ, Якщо ЛЮДИ створюють інші церкви, то вони протирічать словам ГОСПОДА і вважають, що ворота пекла здолали Церкву ХРИСТОВУ, а не людську, от КОЖНОМУ і треба розібратися, в якій Церкві Господь? МАЛО хто хоче це робити! А всі інші по словам Господа, які перелазять через паркан Церкви, а не входять воротами, суть злодії і розбійники.

Україна - "демократична" Країна, тому і маємо три,сто "Церков", одним ПОДОБАЄТЬСЯ одне, іншим інше, БАГАТЬОМ людям ВСЕ ОДНО, їм НЕВАЖЛИВО в якій Церкві Господь! Їм неважливо, що ГОСПОДЬ НІКОЛИ не говорив, Українською, Російською, або Турецькою мовою...їм взагалі НІЧОГО неважливо!

В ЦЬОМУ і ГОЛОВНА проблема ста "церков" ! ТОМУ що ЛЮБОВІ нема, одна політика ! Візьміть найкращий демократичний досвід Америки. В Америці багато помісних церков і що?

НІХТО і НІКОЛИ не просив і не вимагав, тим більше ПОЛІТИКИ, щоб ці церкви були ЄДИНИМИ, або об'єднані в єдину церкву!

Тільки у нас, автокефалія ВИМАГАЄТЬСЯ ПОЛІТИКАМИ, а не церковниками, причому у формі  ЄДИНОЇ церкви! ЦЕ АБСУРД! Ніякої земної єдності, практично ні в чому, нема ніде у Світі! Є ЗАКОН І ПОРЯДОК! А у нас можна ставити будь-які досліди над людьми! Церква ХРИСТОВА, має ДУХОВНЕ сполучення з багатьма помісними Церквами Світу, Українською, Грецькою, і т.д. в тому числі і Російською і Болгарською і т.д!

ВСЕ ІНШЕ–ПОЛІТИКАНСТВО І БЕЗЗАКОННЯ! Конституція України, ст35 ч3, Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від Держави,гарант Конституції Президент, СУЧАСНІ політики і ПСЕВДОцерковники, нічого не порушили?

Ганьба порушникам Конституції України, ОСНОВНОГО закону УКРАЇНИ з нормами ПРЯМОЇ ДІЇ ! З приводу зміни назви, в назві ЧІТКО вказано, «Українська Православна Церква Московського Патріархату», будь-яка бабуся в любому селі, ДАВНО знає де Київська Церква і де Московська Церква, ТОМУ, ЖОДНИХ ПРАВОВИХ ПІДСТАВ для зміни назви НЕМА, тому, що нема правових і життєвих колізій у визначенні і сприйнятті тієї чи іншої Церкви!

Надіслано в редакцію "Заставна сьогодні" - автор Леонид Ляпич

P. S Пане Леонід, Запитання від редакції - А чи б не хотіли ви зїздити на фронт, та поглянути хто вбиває наших хлопців, а потім глянувши у вічі їх матерям, сказати щоб і далі молилися  Українській Православній Церкві Московського Патріархату, та згадували в своїх молитвах того, хто благословив вбивць їхнього сина на смерть?

 



Top