На Заставнівщині: Ні батько, ні начальник ССД не намагалися нарушити рішення суду, згідно якого діти повинні проживати з мамою.

 

Пані Спіжавко, обурена Вашим відкритим листом про дії начальника ССД на Заставнівщині.

Ви пишете, що начальник протизаконно допомагає батькові показово забрати дітей.

Це не так- ні батько, ні начальник ССД не намагалися нарушити рішення суду, згідно якого діти повинні проживати з мамою.

Детальніше: На Заставнівщині начальник ССД намагався протизаконно "допомогти" батькові показово забрати своїх дітей!

Батько, про якого іде мова, законо послушний громадянин і виконує рішення суду і свої батьківські обов‘язки.

В його плани не входило забрати незаконно дітей. Батько всього лиш хоче розшукати маму дітей, яка, до речі, не появилася до сьогоднішнього дня.

Ви, пані Спіжавко, непрофесійно, некомпетентно, безграмотно, не володіючи ситуацією, ввели в блуд людей щодо дій начальника ССД, який займався безпосередньо своїми справами- він розшукував маму дітей, яка зникла у невідомому напрямку.

Ви написали, що під час відвідин школи, був перерваний учбовий процес, але це не так. Учбовий процес не був перерваний, всі дії були злажені, діти не були переляканими і не получили психологічний стрес.

У дітей з батьком прекрасні відносини,діти люблять батька.

Ви, пані, скрили факт, що на сьогодшній день являєтесь адвокатом мами, получаєте від неї гроші за свою роботу, очернили в очах людей роботу начальника ССД, який хотів би знати : чого мама не виконує свої материнські обов‘язки, чого діти ночують у чужих людей?

Принагідно, буду просити начальника адвокатської колегії, де ви працюєте, провести службову перевірку по оприлюдненню вами завідомо неправдивих показань.

Користуючись нагодою хочу запитати і надіюсь получити відповідь від Ваших керівників: «Чому адвокат Спіжавка звертається в ЗМІ з непровіреними фактами, не називає себе адвокатом мами, не володіючи ситуацією вводить в блуд керівника начальника ССД, безграмотно дає оцінку роботи начальника ССД пана Пендюра, і не оприлюднює факти щодо дій мами дітей із-за яких вся історія і закрутилася?»

В таких делікатних справах, які стосуються дітей треба діяти дуже обережно. Ваше звернення в ЗМІ принесло психологичні травми не ті.

Лист в редакцію. Текст не редаговано.



Top