Ось і закінчився 2019-2020 навчальний рік, в умовах карантину!

 

Шановні вчителі, учні, дорогі випускники! Вітаю вас зі святом останнього дзвоника, що символізує закінчення навчального року.

Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а наших випускників сьогодні - особливо радісний і пам’ятний день, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому!

У добру путь!

Щиро дякую педагогам - за Вашу професійну майстерність, педагогічний талант, душевну щедрість і виховання учнів. Батькам за плідну роботу з покращення умов для навчання та виховання школярів.

За ваше безмежне добро та підтримку закладу. Працівникам школи - за створення належного санітарно-гігієнічного стану в школі, кухарям - за смачні страви, а також Веренчанському сільському голові - Бойчуку В. Д., депутатам та виконкому Веренчанської с/р - за небайдуже ставлення до дітей, людяність, доброту, щедрість, безкорисливість, за увагу до проблем закладу.

Всім дякую!

З повагою директор Веренчанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Ірини Вільде Юрій Кривак!



Top