Заставнівська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості інформує

 

Заставнівська районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості інформує: безкоштовне навчання для безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості, на онлайн-курсах.

Онлайн-освіта в усьому світі набирає обертів. Сьогодні є безліч курсів, навчальних каналів та вебінарів, і кожен може опанувати практично будь-яку навичку: від вишивання хрестиком до програмування.

Масові відкриті онлайн-курси (МООС) — це інтернет-курси з великомасштабною інтерактивною участю та відкритим доступом через інтернет.

Прикладами MOOC може слугувати Coursera.

 COURSERA(https://ru.coursera.org) – американський освітній проект, заснований професорами Сенфордського університету. На порталі можна знайти безкоштовні онлайн курси від провідних американських університетів за різними напрямами: державне управління та суспільство, інформаційні технології, особистий розвиток, вивчення мов тощо.

Відеолекції читаються англійською мовою, але більшість з них супроводжуються субтитрами українською (або іншими мовами).

Coursera багатьом університетам і організаціям світу, яких торкнувся карантин, надає безкоштовний доступ до своїх курсів через платформу CourseraforCampus. Йдеться про понад 3 800 курсів та 400 спеціалізацій.

Сьогодні більше 117 установ є партнерами Coursera, більше 1000 курсів пропонуються через цю платформу, і більше 12 мільйонів студентів з 190 країн зареєструвалися з моменту її започаткування.

Отримати додаткові знання та навики за допомогою безкоштовної онлайн-освіти можна самостійно, зареєструвавшись на платформах освітній портал Дердавної служби зайнятості. Для безкоштовного навчання на платформі Coursera надайте своєму кар’єрному раднику або профконсультантуЗаставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості той e-mail за яким відбувається навчання. Чекайте листів від Coursera із запрошенням, реєструйтеся до 30.09.2020 року та навчайтеся безкоштовно до кінця цього року.

          За додатковою інформацією звертатися за номером телефону (03737) 31317 до Заставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості.



Top