Я, Ткач Алла Василівна, прийняла рішення йти на вибори кандидаткою в депутати до Чернівецької обласної ради.

 

Шановні жителі Заставнівського та Кіцманського районів, ми знову знаходимося перед вибором - кого обирати на наступні 5 років представляти інтереси людей у Чернівецькій обласній раді.

Від нашого вибору залежить доля області, а отже - кожного з нас.

Я, Ткач Алла Василівна, прийняла рішення йти на вибори кандидаткою в депутати до Чернівецької обласної ради.

Йду на вибори з розумінням всієї відповідальності перед жителями Заставнівщини та Кіцманщини, щоб реально діяти, а не тільки обіцяти, допомагати, а не закривати очі на проблеми районів та їх жителів.

Хтось вміє гарно говорити, хтось віртуозно дає обіцянки, які ніколи не виконає, чиєсь обличчя прикрашає тисячі листівок та десятки білбордів, але це все не моє.

Моя сильна сторона - розв'язувати проблеми та допомагати тим, кому потрібна допомога.

Я щиро сподіваюсь на Вашу підтримку і довіру, та, своєю чергою, зроблю все можливо, щоб не підвести Вас.

Ткач Алла

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top