Я Берковський Віталій Семенович, балотуюсь на посаду голови Кострижівської ОТГ

 

Моє кредо по життю - це честь та порядок, а також ніколи не давати обіцянок які не зможу виконати.

Моя передвиборча програма як кандидата на посаду селищного голови Кострижівської ОТГ.

Шановні виборці смт. Кострижівка, сіл Прилипче, Степанівка, Звенячин та Йосипівка.

Звертаюсь до Вас, як до земляків, як до людей що хочуть кращого зараз та розвитку нашої громади в майбутньому.

Я ретельно і довго обмірковував вибір, який стоїть переді мною і вирішив подати свою кандидатуру на вибори селищного голови Кострижівської об'єднаної територіальної громади, щоб зберегти все те, що вже створено та докласти зусиль для покращення життя людей в наших селах.

Разом з тим я розумію, що один в полі - не воїн. За моєю спиною не стоїть жоден посадовець і на даний час не підтримує жодна політична сила. Я прихильник ефективних планів та конкретних справ, і тільки з Вашою підтримкою ми зможемо розробити та впровадити в життя програму та план розвитку нашої громади. І вони будуть реальними, без популізму та пустих обіцянок.

Пріоритетами на цьому шляху мають стати:

- Прийняття реального, збалансованого бюджету.

- Забезпечення обговорення, приймання, реалізацію та фінансування місцевих програм.

- Усі важливі для наших сіл рішення ухвалювати з врахуванням думки їх жителів, висловленої під час громадських зборів.

- Провести переговори з керівниками підприємств, які працюють на території громади щодо їх реєстрації в наших населених пунктах.

- В короткі терміни розв'язувати спірні питання з керівництвом комбінату будівельних матеріалів, щоб надати змогу будівництва нових цехів та запуску виробництва в цілому.

- Надати прозорі та рівні можливості суб'єктам підприємницької діяльності. Заохотити розвиток малого та середнього бізнесу шляхом надання певних пільг на оренду землі та приміщень (комунальної власності) на початкових етапах.

- Брати участь у грантах для об'єднаних громад з метою залучення інвестицій, в тому числі та закордонних.

- Провести повну інвентаризацію земельних ресурсів, встановити законність надання земельних ділянок та ефективність їх використання.

- Залучати представників бізнесових структур до вирішення соціально економічних проблем громади.

- У нас вже створено соціальний відділ для надання допомоги одиноким, пристарілим людям, ветеранам другої світової війни, ветеранам праці, ветеранам війни в Афганістані, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, учасникам АТО-ООС та дітям загиблих героїв і багатодітним сім'ям. Тож необхідно і надалі стимулювати його роботу.

- Надалі передбачати в бюджеті кошти на відшкодування вартості медикаментів для певних категорій населення, що надаються по пільговому рецепту.

- Відстояти та забезпечити подальшу роботу терапевтичного відділення №2 Заставнівської ЦРЛ, яке розташоване на третьому поверсі будівлі Кострижівської лікарні, а також надавати фінансову підтримку СА ПМСД (Кострижівського відділення сімейної медицини).

- Проводити планові ремонти доріг та тротуарів, а також очищення узбіччя під'їзних та сполучних доріг між населеними пунктами нашої громади.

- Розробити план з ремонту та впорядкуванню вулиць (всіх без виключення)

- Розв'язати проблеми з водопостачанням в селах Прилипче та Звенячин.

- Утримувати в належному стані, а де необхідно - провести вуличне освітлення.

- Вирішити проблему будівництва очисних споруд в смт. Кострижівка коштом державного бюджету з дольовою участю з місцевого бюджету.

- Забезпечити регулярний вивіз сміття від присадибних ділянок жителів.

- Впорядкувати сміттєзвалище та запустити лінію сортування сміття.

- Прибрати стихійні сміттєзвалища на околицях населених пунктів. При цьому розробити та впровадити в життя систему штрафних санкцій для порушників.

- Коштом інвестицій розширити матеріально-технічну базу нашого УЖКГ (комунального підприємства), що дасть змогу утримувати в належному стані громадські місця населених пунктів, пам'ятники та кладовища. А також надасть можливість підприємству заробляти кошти та створить додаткові робочі місця
в громаді.

- Провести переговори з керівниками державних банків з метою відкриття їхнього відділення на території громади.

- Разом з адміністрацією шкіл та дошкільних дитячих установ обговорити проблеми та розробити програму для покращення матеріально-технічної бази (з урахуванням сучасних вимог), з метою вдосконалення освітньо-виховного процесу, та розпочати процес створення опорної школи на базі Кострижівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

- Продовжувати забезпечувати роботу будинків культури та творчих колективів.

- Відділом культури вже розробляються заходи з проведення цікавого дозвілля для молоді. Необхідно їх втілювати в життя. Адже молодь - це наше майбутнє.

- Закладати в бюджеті кошти, а також залучати спонсорську допомогу на відновлення та встановлення нових спортивних та дитячих майданчиків, на роботу спортивних гуртків та секцій, а також військово-патріотичного виховання молоді.

- Підтримувати розвиток зеленого та екотуризму. Створити належні умови та рекламувати нашу громаду, як одне з кращих місць для відпочинку.

Бог дарував нам прекрасну, мальовничу місцевість, але більше не даруватиме часу на роздуми і хитання, і тільки разом ми зможемо зберегти вже створене і зробити багато корисного для майбутнього громади. Зробіть свій правильний вибір.

З повагою Віталій Берковський.

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top