Передвиборна програма кандидата на посаду Заставнівського міського голови Василя Радиша

 

Василь РАДИШ: «З ЛЮДЬМИ І ДЛЯ ЛЮДЕЙ»

Місія Заставнівської міської ради — зробити громаду безпечною та комфортною для кожного жителя!

Шановні жителі громади! Друзі! Колеги! Однодумці й ... не однодумці! Пропоную вам свою кандидатуру на посаду міського голови. Тільки вам оцінювати якість справ, зроблених за останні 5 років.

Тільки вам вирішувати, кому саме доручити долю оновленої громади на наступне п’ятиліття. Якщо ви довірите цю відповідальну місію знову мені, то завзято попрацюю на благо громади ще.

Для мене очолити Заставнівську ОТГ — не самоціль, проте є ще багато справ, які хочу зробити для нашої спільної домівки. Бути мером — це цілодобово жити й дихати проблемами міста і доєднаних до нього сіл.

Це безперебійний пошук шляхів розв'язання гострих проблем, з якого починається і яким завершується кожен мій день. Прикро, коли щось не вдається, та водночас є ті приємні успіхи, які надихають іти вперед, не зважати на недоброзичливців, водночас прислухатися до мудрих порад, хороших думок.

Планую створити громадську приймальню і забезпечити такі умови роботи депутатів, щоб почути кожного жителя і допомогти.

Серед важливих завдань — проведення інвентаризації земель та контроль за їх цільовим використанням, а також розробка Генеральних планів населених пунктів громади

Благоустрій — це комфорт для усіх жителів громади, від новонароджених до поважних, та наших гостей. Тому, безсумнівно, наступними моїми кроками стануть, насамперед, омріяна реконструкція тротуарів і максимальне покращення стану доріг. Оскільки не звик зупинятися на півдорозі, мушу завершити роботу над парком-пам’яткою «Заставнівський» (там залишилися останні штрихи), й капітальний ремонт Центру дозвілля села Вербівці. Моя особлива мрія, яка, мабуть, співпадає з вашою, дорогі заставнівчани, — реконструкція міської площі Героїв Євромайдану! Докладу максимум зусиль, аби й вона нарешті здійснилася! Хочу також відкрити проїзд з вулиці Гагаріна на вулицю Бажанського — біля Свято-Миколаївської церкви. А ще — відремонтувати сходи перед Палацом культури.

Переконаний, що освіта — це гарантія майбуття. Скільки зусиль вкладемо в неї нині, настільки й успішними будуть прийдешні десятиліття. Діяльність цієї галузі відстежувати безперебійно. Наразі вважаю, що доцільно взятися за оформлення документів про право власності на земельні ділянки закладів освіти, подбати про якісне харчування учнів та вихованців, у Заставнівській гімназії реконструювати стадіон і зробити фасад, врешті-решт належно відремонтувати харчоблок Заставнівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, який є моїм персональним болем.

Зроблю все, щоб зберегти ті культурні традиції, навколо яких збиралося чимало людей. Це святкування Нового року біля центральної ялинки, Різдвяного вертепу, Дня міста, Храмових свят... Варто також відродити наш автентичний фест «Заставнівська юшка»! Звичайно ж, організовуватимемо звітні концерти за участю народних колективів.

Проблеми охорони здоров’я цьогоріч особливо актуальні. Думаю, що маємо створити в громаді Центр первинної медико-санітарної допомоги, щоб було кому подбати про здоров'я кожного з нас.

Вирішення екологічних питань — надзвичайно коштовне. Наша команда вже доклала чимало зусиль, щоб розв'язати цю задачу з багатьма невідомими. І ми таки розв'яжемо її! Не сумнівайтеся! Уже розробили проєкти реконструкції очисних споруд і водогону, однак їх вартість значно перевищує можливості міського бюджету, тому  мусимо залучати додаткові кошти. На черзі — розробка та впровадження в життя програми поводження з відходами.

І нарешті — економіка! Куди ж без неї? Від успіху в цій сфері безпосередньо залежить фінансування усіх інших. Тому так важливо забезпечити рівні можливості суб’єктам господарювання, сприяти реалізації бізнес-проєктів підприємців, для підтримки місцевих товаровиробників створити  сільськогосподарський ринок на території міста.

До нашої громади приєднається чудове село — Малий Кучурів. Сміливо обіцяю його жителям — жодні ваші проблеми не залишаться поза увагою, а невідкладно вирішуватимуться. Тротуари та узбіччя прибиратимуться, техніка розчищатиме дороги взимку.

Перелік можна продовжувати нескінченно. Є не лише бажання, вміння, бачення, а й досвід. Я готовий знову взяти на себе відповідальність за Заставнівську громаду! Переконаний, що нам вистачить і ресурсів, і завзяття! Розвиток нашої громади залежить від кожного з нас!

З повагою, кандидат на посаду Заставнівського міського голови Василь РАДИШ.

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top