Яремчук Віталій Валерійович, кандидат у депутати до Чернівецької обласної ради, у бюлетені № 4 (відео)

 

Яремчук В. В. спеціаліст відділу інвестицій та муніципального розвитку Мамаївської ОТГ; аспірант спеціальності «Міжнародне право» в Чернівецькому національному університеті
ім. Ю. Федьковича; Молодіжний делегат України до ООН (м. Нью-Йорк, США) та до Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи (м. Страсбург, Франція).
Знання іноземних мов: англійська та німецька.

Мені не байдуже, як розвиватиметься мій край та моя держава! Зараз перед нами постає вибір: брати відповідальність на себе та допомагати Україні на її шляху до євроатлантичної інтеграції або повернутися в безодню.

Балотуюся від Заставнівсько-Кіцманського виборчого округу. Усвідомлюю, Кіцманщина та Заставнівщина – це колиска славетних та  талановитих людей, якими пишається вся Україна, тому мені буде за честь представляти Ваші інтереси! Перший край став мені рідним, бо вже близько 3-х років працюю в Мамаївській ОТГ. Із Заставнівщиною мене пов’язують міцні родинні зв’язки, адже вона є малою батьківщиною мого батька.

«Європейська Солідарність» близька мені насамперед за євроатлантичний вектор розвиток держави🇺🇦. Альтернативи цьому курсу немає!

Я не буду випадковою людиною в облраді, оскільки маю надзвичайно різнобічні знання та навички:

  1. Практичний досвід роботи в об’єднаній громаді;
  2. 10 років активної громадської діяльності не лише на обласному рівні, а й на загальнодержавному;
  3. Дипломатичний досвід: як молодіжний делегат України до ООН представив нашу державу на Генасамблеї в Нью-Йорку, Всесвітньому саміті в Абу-Дабі, Конгресі місцевих та регіональних влад Ради Європи та на інших світових майданчиках;
  4. Наукова діяльність: продовжую дослідження як аспірант юридичного факультету ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Обрав 3 пріоритетні напрями роботи:

  1. Комплексна підтримка об’єднаних громад. Я чудово пам’ятаю, яку всебічну допомогу вони отримували декілька років тому. А сьогодні цьому питанню надають другорядне значення.
  2. Міжнародна співпраця. У нинішніх реаліях нам потрібно шукати партнерів серед держав із більш розвиненою економікою та заручатися їхньою підтримкою.
  3. Активна робота з молоддю та підтримка її ініціатив. Потрібно створити умови, за яких молоді люди захочуть залишатися в краї, тому необхідно долучати їх до ухвалення рішень, чути їх та робити все, щоб вони не шукали шляхи самореалізації деінде.

 Переконаний, що Ви зробите мудрий вибір, але не забудьте ще погуглити інформацію про кандидатів. Google знає все!

Бережіть себе!

На якому окрузі балотується кандидат?

Горішньошеровецька сільська громада,
Кіцманська міська громада,
Заставнівська міська громада,
Юрковецька сільська громада,
Кадубовецька сільська громада,
Веренчанська сільська громада,
Вікнянська сільська громада,
Мамаївська сільська громада,
Неполоковецька селищна громада,
Ставчанська сільська громада,
Кострижівська селищна громада,
Кам’янська сільська громада.
Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.


Top