Я, Антонюк Ірина Валеріївна, кандидатка до Чернівецької обласної ради по 2 округу, у виборчому бюлетені під номером 01

 

Шановні жителі Заставнівського та Кіцманського районів!

Я, Антонюк Ірина Валеріївна,1985 року народження. Прийняла надважливе рішення бути кандидаткою до Чернівецької  обласної ради по 2 округу, який включає в себе Заставнівщину та Кіцманщину. У виборчому бюлетеніпід номером 01 - Антонюк І.В.

Народилася і виросла на Кіцманщині, моє дитинство проходило в мальовничому селі Кулівці, що на Заставнівщині.

З сім`ї мудрих, чесних,  надзвичайно працьовитих людей. Мати Марія із Заставнівщини з родини Юрійчуків-Гаркотів, батько Валерій -  кіцманчанин з сім'ї Михайла та Орисі Семенюків.

Управлінець, лідер,жінка, мати трьох синів, волонтер та просто українка, якій небайдужа країна, в якій живемо ми з вами та в якій зростають наші діти.

Вищу освіту здобувала у Київському національному торговельно-економічному університеті та у Національній академії державного управління при Президентові України. Нині працюю головою Сокирянської райдержадміністрації.

Запоруку успіху вбачаю у відповідальності кожного за свої вчинки. Понад усе прагну, аби у кожному домі панували злагода і добробут. Бо лише щаслива сім'я є міцною складовою розвитку країни. Професіоналізм та управлінський досвід  дозволяє мені фахово та гідно представляти інтереси краян в Чернівецькій обласній раді. Адже, від професійності,  чесності, порядності  обраних депутатів  залежатиме якість життя всіх буковинців.  Саме тому,  я прийняла надважливе рішення бути кандидаткою до Чернівецької  обласної ради. Усвідомлюю всю відповідальність у прийнятті важливих рішень, які часто будуть непростими, але необхідними для  розвитку нашої мальовничої Буковини.

Ціль - не лише словом, а й ділом захистити інтереси жителів, допомогти відстояти право кожного на справедливість та гідне життя. Вважаю, що громада буде успішною тоді, коли для неї працюватимуть ті, хто усвідомлюють, що означає служити суспільству, мають честь і є професіоналами в своїй справі, орієнтуються на результат, а не процес чи просто забезпечення мандату, наполегливі в досягненні позитивних змін.

Будь-яка місцина нашої Батьківщини – це люди які пишуть історію, роблять буденні справи, які створюють атмосферу цілої країни, починаючи із свого села, міста, зберігаючи своє коріння.

Дорогі друзі, друзі друзів, колеги, знайомі та просто люди,яким небайдужа якість життя нашої громади, району, області, розраховую на Вашу підтримку!

Округ № 2, по якому кандидуватиму включає Кіцманщину та Заставнівщину, а саме наступні громади:

🔻Горішньошерівецька сільська громада;

🔻Кіцманська міська громада;

🔻Заставнівська міська громада;

🔻Юрківецька сільська громада;

🔻Кадубівецька сільська громада;

🔻Веренчанська сільська громада;

🔻Вікнянська сільська громада;

🔻Мамаївська сільська громада;

🔻Неполоківецька селищна громада;

🔻Ставчанська сільська громада;

🔻Кострижівська селищна громада;

🔻Кам’янська сільська громада

 

У виборчому бюлетені під номером 01 - Антонюк І.В.

 

Ціную кожен Ваш голос!

Вибір, який зробите 25 жовтня, за Вами!

Балотуюся, щоб продовжити працювати для людей!

Впевнена, разом вдасться зробити більше!

 

З повагою до кожного, Антонюк Ірина

 

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top