Я, Ткач Алла Василівна - кандидатка в бюлетні до Чернівецької обласної ради під номером 7 та в бюлетні до Чернівецької районної ради під номером 8

 

Я, Ткач Алла Василівна -  кандидатка в бюлетні до Чернівецької обласної ради під номером 7 та в бюлетні до Чернівецької районної ради під номером 8 презентую Вам свою передвиборчу програму.

 Шановні виборці вже 25 жовтня кожний з нас зробить свій вибір. Ми обиратимемо місцеву владу на наступних 5 років. 
 Я щиро сподіваюсь на Вашу підтримку. Кожний голос за мою кандидатуру - це виявлення довіри до мене та делегування мені повноважень.
Я дійсно хочу у найближчому майбутньому бачити позитивні зміни у нашому окрузі та докласти всіх зусиль для того, щоб так воно і було.
Я хочу зберегти те, що на сьогоднішній день ми маємо та зробити все можливе для того, щоб покращити те, що давно потребує уваги, те що зробить наше з Вами життя комфортнішим.
Я вважаю, що наш округ досить перспективний та не повинен пасти задніх, а навпаки - бути прикладом та лідером.
 
 Хто знайомий зі мною особисто, знає, що я людина слова. Якщо я щось обіцяю - я виконаю свою обіцянку, адже людина, яка не має слова - не має нічого: ні принципів, ні совісті, ні порядності. 
Прошу Вашої підтримки та обіцяю Вас не підвести!!!
Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.


Top