Заліщук Василь - Мій пріоритет – доступна, сучасна та ефективна медицина для всіх жителів Буковини.

 

Шановні жителі Заставнівського та Кіцманського районів!

Я – лікар в третьому поколінні, ортопед, травматолог, завідувач травматологічного відділення КНП "Кіцманська центральна районна лікарня", магістр медицини, лікар вищої кваліфікаційної категорії.

Я балотуюсь в депутати до Чернівецької  обласної ради для того, щоб брати активну участь у розвитку громади Заставнівщини та Кіцманщини та розв'язувати нагальні проблеми регіону.

Вважаю, що розвиток медицини є одним із пріоритетних напрямів, а інвестування в розвиток регіональної медицини та створення необхідних умов для того, щоб і приватні, і державні заклади охорони здоров’я працювали в єдиному напрямку – є запорукою зміцнення здоров’я всього українського суспільства.

Кожна людина заслуговує на якісне, а головне кваліфіковане отримання медичних послуг та професійність лікарів й медичного персоналу.

Професія лікаря вимагає мужності, необхідності прийняття єдиного правильного рішення, від якого залежить людське життя.

Якщо помилки продавця або кравця можна виправити, то неправильно поставлений діагноз, рука лікаря в операційній, що здригнулася, навіть проста байдужість до хворого може обірвати чиєсь життя.

Але зате яке це щастя, яка велика місія – бути впевненим в тому, що пацієнт одужує. Або сказати матері: «Операція пройшла успішно».

Мабуть, заради цієї миті і варто багато вчитися та працювати, щоб присвятити себе кращій на землі професії – бути лікарем.

Я йду в депутати Чернівецької обласної ради,  щоб представляти та відстоювати інтереси жителів нашого краю.Впевнений, що зможу своїм досвідом допомогти не лише, як лікар, а і як досвідчений фахівець.

Готовий брати відповідальність на себе.

Захищати інтереси кожного.

Відстоювати інтереси медиків, пацієнтів, які заслуговують якісних умов праці та медичних послуг.

Я йду представляти кожного буковинця, бо впевнений ми маємо жити у сучасній, комфортній країні!

Переконаний, що спільно з командою однодумців вдасться зробити більше для нашої громади, району, області.

Мій пріоритет – доступна, сучасна та ефективна медицина для всіх жителів Буковини.

Розраховую на Вашу підтримку!

Округ № 2, по якому кандидуватиму включає Кіцманщину та Заставнівщину, а саме наступні громади:

🔻Горішньошерівецька сільська громада;

🔻Кіцманська міська громада;

🔻Заставнівська міська громада;

🔻Юрківецька сільська громада;

🔻Кадубівецька сільська громада;

🔻Веренчанська сільська громада;

🔻Вікнянська сільська громада;

🔻Мамаївська сільська громада;

🔻Неполоківецька селищна громада;

🔻Ставчанська сільська громада;

🔻Кострижівська селищна громада;

🔻Кам’янська сільська громада 

У виборчому бюлетені під номером №07 Заліщук Василь Мирославович

Ціную кожен Ваш голос! 

З повагою до кожного, Заліщук Василь

Публікація записів у блогах "Заставна Сьогодні" є безкоштовною та доступною авторам, які проживають або працюють на території Заставнівщини.
Сайт "Заставна Сьогодні" є соціальною платформою Заставнівського району, блоги якої призначені виключно для спілкування авторів з читачами на регіональні теми, місцевий політикум, вибори, проблеми регіону то що. Відповідальність за зміст таких публікацій несуть автори.
Рішенням ГО "УНІА" яка є співзасновником соціальної платформи "Заставна Сьогодні", дозволена безкоштовна передвиборча агітація без партійної символіки (разово), публікації власних автобіографій та передвиборчих програм, з метою ознайомлення виборців з кандидатами на посади голів та депутатів місцевих рад.
Редакція сайту, залишає за собою право видаляти публікації які містять неправдиву інформацію, або тексти які опубліковані не ідентифікованими особами.



Top