Чи варто купляти ручні пилососи

 

Кожному із нас приходиться прибирати, і не рідко ми для цього використовуємо пилосос. Тому варто придбати, якісний та зручний інструмент, щоб полегшити й так рутинний процес прибирання.

Переваги

Перед нами полягає вибір, який пилосос придбати: звичайний (дротовий), чи ручний безпровідний, ось які переваги останнього:

  • Відсутність проводів - це надає певну мобільність для застосування приладу, тому що не приходиться переживати, про наявність джерела електроенергії поруч з вами, оскільки вони він працює від власного акумулятора.
  • Потужність. Існує у людей думка, що бездротові пилососи досить слабкі та довго не можуть працювати без підзарядки. Це було правдою декілька років тому, але на сьогодні, існують багато зразків, які не уступають по потужності звичайним пилососам, а ємкості акумуляторів вистачає на тривале прибирання без підзарядки.
  • Компактність. Його не величкі габарити дозволяють пристрою збігатися майже в будь-якому куточків вашого житла. Деякі моделі оснащені спеціальними тримачами для більш зручного зберігання.
  • Багатофункціональність. Зазвичай ручні бездротові пилососи поставляють з комплектом різноманітних насадок, які можуть знадобитися під різні потреби.

Де краще придбати пилосос?

Оскільки полягає питання якості та надійність техніки, то варто звернути свою увагу на ручний пилосос від компанії Ровента, яка на ринку себе зарекомендувала протягом багатьох років.

Rowenta.ua - це офіційний представник французького бренду Rowenta в Україні, який гарантує надійність та якість своє продукції. 

За допомогою їхнього сайту можна найти дистриб'юторів в яких можна заказати продукцію з гарантією на ремонт та обмін за європейськими стандартними. 

ROWENTA AIR FORCE 560 FLEX AQUA

Застосування

Ручні бездротові пилососи можна використовувати:

  • У важко доступних місцях.
  • На кухні. Можна без проблем прибрати крихти їжі, після її приготування чи споживання. 
  • В машині, терасі, або в іншому місці де немає джерела енергії.
  • За тваринами. Очищення поверхні від їхньої шерсті.

Мінуси даного рішення

Попри свої переваги є і свої нюанси, які варто враховувати:

  • Невеличкий контейнер для сміття. 
  • Необхідність зарядки. Як і будь-яка безпровідна портативна техніка потребує підзарядки, але сучасні моделі можуть довго прослужити перед тим як розрядитись.
  • Ціна. Безпровідна техніка справді вартує не дуже дешево, але як будь-яка якісна техніка потребує чи немалих вкладень. Це справедливо як і до пилососів, так і до будь-якої іншої техніки. 

Підводячи висновки то можна сказати, що ручні безпровідні пилососи стануть у пригоді, людям яким надоїло “гратися” з проводами, та потрібна мобільність чи швидкість у використанні. Також варто зазначити, що вони тихі у порівнянні з класичними моделями, і можуть працювати без джерела електроенергії, та без проблем підходять для прибирання у складнодоступних місцях. 



Top