На що варто звернути увагу при оренді автомобіля

 

На сьогоднішній день прокат авто це скоріше не розкіш, а дуже корисна послуга яка дозволяє не ганяти своє авто з міста в місто, а просто взяти на прокат чуже і тим самим не бити свою ластівку,

 або ж так є що власного авто ми не маємо, а робота потребує швидкого переміщення тут у пригоді стане прокат авто який можна замовити на сайті https://ukr-prokat.com/orenda-avto/chernivtsi.

Перед тим як радіти послузі варто все ж таки оглянути орендований автомобіль.

На що варто звертати увагу при оренді транспортного засобу?

Після вибору авто не поспішайте рушати з місця - потрібно перевірити, чи готовий залізний кінь до поїздки.

Ми склали короткий чек-лист, який допоможе перевірити основні вузли автомобіля.

Відкрийте капот і перевірте, що рівень всіх рідин знаходиться вище мінімуму: рівень масла у двигуні, рідина в бачку омивача, гальмівна рідина, антифриз або тосол (залежно від того, що ви використовуєте). Зверніть увагу: перевіряти рівень моторної оливи можна лише на холодному та не заведеному двигуні!

Перевірте, що на моторі немає патьоків. Закрийте капот і увімкніть ближнє світло фар – перевірте, чи горять фари та габарити.

Увімкніть аварійну сигналізацію та переконайтеся, що всі поворотники блимають.

Обійдіть автомобіль і подивіться, чи нема спущених покришок? Оптимально перевіряти тиск у шинах не рідше одного разу на 1-2 тижні, та візуально – перед кожною поїздкою.

Від'їхавши з місця стоянки, зверніть увагу - чи не залишилося на асфальті маслянистих плям? Якщо вони є - можливо, що пошкоджений якийсь зі шлангів і з нього витікає будь-яка рідина.

Намагайтеся не їздити на порожньому баку - оптимально тримати рівень палива не нижче половини бака.

Перевірте звуковий сигнал – він має працювати.

Перевірте роботу двірників, що очищають лобове скло.

Зазвичай добропорядний орендодавець перед тим як надавати авто в оренду сам здійснює подібну перевірку, але й орендарю варто тримати пильність, щоб уникнути навіть дрібних несправностей.

Також варто зауважити на сайті ukr-prokat.com існує великий асортимент автомобілів преміумкласу які можна орендувати за хорошими цінами та при цьому транспортні засоби ніби щойно із салону.

Комфортабельна автівка стане не тільки вашим тимчасовим помічником, але і статусною візитівкою в окремих обставинах.

Варто пам’ятати що чим на більший термін ви берете автівку, тим дешевше буде коштувати вона поденно, тож якщо ваше відрядження довготривале варто замислитись над орендою на весь термін.



Top