Биті та цілі б у авто з Америки з економією до 50% і доставкою до України від Тризуб Авто

 

З кожним днем ​​інтерес автовласників до битих авто з Америки за привабливою ціною стрімко зростає. Аварійні автомобілі стоять на 30-40% дешевше, навіть з урахуванням доставки, розмитнення і подальшого ремонту.

Основним постачальником машин з пошкодженнями на вітчизняний ринок є Сполучені Штати Америки. Саме США одним з перших налагодили цивілізовану торгівлю авто після ДТП через глобальну павутину Інтернет.

Першим у справі з продажу аварійних машин був аукціон Копарт. Саме тут і сьогодні представлений величезний вибір автомобілів з незначними і більш істотними пошкодженнями. Основні пАвто з Америки з доставкою у Одессу, Київостачальники битих авто на майданчик - страхові компанії. Багато американців відмовляються від ремонту пошкоджених машин і вважають за краще продати їх на аукціоні з істотною знижкою. Вся справа у тому, що вартість ремонту автотранспорту у США з використанням сертифікованих автозапчастин, на ліцензованих СТО надзвичайно висока. Автовласникові набагато легше купити нову машину, ніж вкладати гроші в ремонт і відновлення битого агрегату.

Переваги покупки битих авто з Америки та Канади з доставкою до України

Щодня попит на биті авто з аукціонів Америки (copart.com, iaai.com) від надійних імпортерів тільки збільшується. Оцінивши можливі ризики і вигоду, все більше українців зважуються звернутися до посередників, щоб вигідно купити "залізного коня". Всьому виною незаперечні переваги битих амариканських та канадських машин:

  • Найчастіше усі аварійні авто мають гарний загальний технічний стан, вупорівнянні з цілими машинами, які виставляються на продаж з різних причин.
  • Багато машин мають невеликий пробіг.
  • Більшість лотів - це автомобілі з легкими, несуттєвими ушкодженнями бампера, багажника або крил.

Компанія Тризуб Авто - ваш помічник у покупці битих і цілих авто з США та Канади

Щоб довгоочікувана покупка не стала великим розчаруванням, варто звернутися в компанію Тризуб Авто. Ми пропонуємо професійний підбір і доставку битих і цілих машин з аукціонів США з подальшим розмитненням і ремонтом «під ключ». При зверненні до нас ви зможете максимально вигідно купити "залізного коня" і при цьому заощадити:

  1. при купівлі цілого авто - від 15 до 20% вартості;
  2. при покупці аварійного авто - від 20 до 30% ціни аналога в Україні.

Ми пропонуємо вигідні умови співпраці, супровід угод від А до Я, швидку і безпечну доставку лота в Україну, в порт Одеси. Щодня послугами компанії користуються десятки клієнтів. До нас звертаються покупці з різних регіонів країни, щоб дізнатися більше докладної інформації про покупку авто з американських аукціонів і вигідно вкласти гроші у придбання машини.

Переваги співпраці з Тризуб Авто

Хочете бути впевнені в тому, що не потрапите у руки шахраїв і не позбудетеся своїх грошей? Зайдіть в каталог битих авто із США і Канади з ремонтом "під ключ" і доставкою в Україну на сайті Тризуб Авто. Ми працюємо на ринку не перший рік і вже отримали десятки позитивних відгуків клієнтів. Підбір, пригін і розмитнення аварійних машин з аукціонів США - основна спеціалізація нашої роботи. Ви можете самостійно обрати авто на майданчику і звернутися до нас для доставки і розмитнення або ж замовити підбір машини за заданими характеристиками.

Чому нас вибирають?

  • максимально прозорі і зрозумілі умови угоди і співробітництва;
  • доступні ціни на послуги без додаткових "накруток" посередників;
  • безкоштовні консультації фахівців;
  • страховка авто на шляху проходження в Україну;
  • швидкий трансфер в Україну протягом 6-8 тижнів.


Top