Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості (фото)

 

Для  адаптації людей  на ринку праці та оволодівання  ситуацією  в Заставнівській районній філії Чернівецького обласного центру зайнятості сьогодні, 25 липня 2019 року,   відбувся  інформаційний семінар  із  загальних питань зайнятості.

В семінарі взяло участь  15  безробітних осіб.  Під час заходу провідний фахівець з профінформації Леся Олійнич розповіла присутнім про запровадження в роботу інституту кар’єрного радника, який дозволяє забезпечити індивідуальний підхід до кожного клієнта служби зайнятості, якісне надання послуг із планування кар’єри з урахуванням потреб роботодавців та можливостей шукачів роботи. 

 Фахівець надала інформацію про актуальні вакансії на регіональному ринку праці, переваги легальної зайнятості, ризики нелегального працевлаштування та загрози нелегальної трудової міграції, запобігання дискримінації та гендерній нерівності при влаштуванні на роботу. Ознайомила із сучасними підходами до отримання послуг, електронними сервісами державної служби зайнятості.

« Наша мета допомогти як шукачам роботи так і роботодавцям знайти один одного, дати можливість безпосередньо поспілкуватися. Сьогодні більшість роботодавців шукають досвідчених працівників з інструментом», - зазначає профінформаторЗаставнівської районної філії Чернівецького обласного центру зайнятості Леся Олійнич.

Саме тому на семінар було запрошено провідного кредитного фахівця АТ «ПУМБ» Мар’яну Старкіну, яка під час свого виступу презентувала посаду кредитора. Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись за телефоном : 050-432-74-09 з 9:00 до 18:00.

Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості запроваджено з 1 липня 2019 року.Автор: Леся Олійничтел. 3-13-17



Top