Якщо кредит, то тільки онлайн

 

Класичні банківські кредити користуються меншою популярністю. З появою онлайн-сервісів з видачі мікропозичок українці активно почали брати кошти у борг із автоматичним виведенням на картки будь-яких українських банків.

Позики, оформлені в інтернеті, передбачають мінімум незручностей для клієнтів. На сервісі topcredit.ua користувачам видається кредит онлайн без дзвінків. Це можливість екстрено отримати кредит і вирішити фінансові труднощі, які заскочили вас зненацька.

Чому варто віддати перевагу оформленню у Топ Кредит

  1. Без спілкування з менеджером

    Звертаючись до банків із метою отримання кредитних коштів, клієнтам обов'язково доводиться особисто спілкуватися з менеджером. Це своєрідна співбесіда, на якій співробітник банку попередньо може зробити рішення про видачу або відмову в кредиті. Звертаючись до topcredit.ua, клієнти уникають тривалої та некомфортної процедури – їм видається кредит онлайн без дзвінків. Для активації облікового запису потрібно лише введення коду, який надходить через СМС.

  2. Мінімум відмов

    Більше 90% клієнтів, що звернулися, гарантовано отримують позитивні рішення з кредитування. Видача можлива навіть студентам та громадянам пенсійного віку, жінкам у декреті. Клієнтам не потрібно надавати довідку про доходи, тому отримують мікропозики навіть користувачі з неофіційним працевлаштуванням. Відмови стосуються лише клієнтів, які погасили свої поточні кредити.

  3. Різні суми і терміни

    Погашення кредиту, отриманого на онлайн сервісі, можливе від 1 дня до 1 місяця. Мікропозики передбачають, що клієнти одержують відносно невеликі суми на нетривалий період. На topcredit.ua максимальна сума позики становить 15 тисяч гривень. Цього цілком достатньо, оскільки мікропозики беруться на вирішення непередбачених ситуацій. Наприклад, затопило квартиру, потрібно терміново звернутися до лікарні чи оплатити поїздку до родичів.

  4. Лояльність кредитування (Мінімум вимог для оформлення)
    • скан паспорта;
    • скан ІПН або ID-коду;
    • дійсний мобільний номер;
    • картка українського банку.

    Термін, на який було отримано мікропозику, може змінюватись залежно від клієнта. Якщо ви не можете вчасно закрити кредит, достатньо внести лише нарахування по відсотках на даний момент. І вам автоматично буде виконано продовження терміну кредитування.

    Якщо клієнт хоче достроково закрити борг, йому не доведеться сплачувати комісію. Це дозволяє не переплачувати під час оформлення кредитів.

  5. Без поручителів

    Традиційні банківські кредити вимагають як надання повної інформації про позичальника, а й інших. Потрібна хоча б одна близька людина, яка погодиться виступати поручителем. Банк вимагає повний пакет документів. Таке кредитування змушує втягувати у процес отримання коштів інших, інформувати їх про своєчасне погашення позики.

  6. Немає застав під майно

    Неприємний для багатьох позичальників пункт - це надання інформації про рухоме і нерухоме майно. У разі великої суми кредиту клієнт несе високі ризики, надає як заставу своє майно. Мікропозики онлайн не розраховані на великі суми, тому вимоги до клієнтів мінімальні.

  7. Цілодобовий сервіс

    Оформити кредит на сайті можна у будь-який час. Подавайте заявку у святкові та вихідні дні – і миттєво отримуйте переказ на картку. Очікування рішення щодо кредитування становить не більше 7 хвилин. І розгляд заяви, і нарахування позики виконується системою автоматично. Клієнти не стикаються з труднощами під час отримання кредитів, як це буває за офіційного звернення до банків.



Top