Вартість натяжних стель і комплектуючих Demi-Lune у Києві

 

Сучасний, швидкий і доступний за ціною спосіб обробки стелі у житловому або громадському приміщенні - натяжні стелі. Стельові поверхні з ПВХ дозволяють заощадити час і сили на ремонт, якісно і недорого відремонтувати перекриття з будь-якими вадами.

Вартість натяжних стель і комплектуючих Demi-Lune

У нинішній час фінансова сторона питання виходить на перший план для багатьох покупців. Більшість клієнтів шукають доступні за ціною варіанти, намагаючись відшукати пропозиції з оптимальним співвідношенням ціна-якість.

Компанія Демі-Луне - лідер ринку. Ми працюємо у сфері виробництва і установки натяжних стель більше 8 років і пропонуємо першокласні стельові конструкції, що відповідають світовим стандартам якості, які відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, стильним дизайном, функціональністю. Конструкції від Демі Луне ідеально вписуються у будь-який інтер'єр.

Великий асортимент стель від Демі-Луне

Асортимент ПВХ-стель від Демі Луне надзвичайно широкий. Різноманітні кольори, форми, фактури дозволяють створити у приміщенні бажану атмосферу, втілити у життя самі незвичайні дизайнерські ідеї і проекти.

Від чого залежить ціна натяжної стелі?

Вартість натяжної стелі у Києві визначається різними факторами. Ціна стельової конструкції для однакових за площею приміщень може відрізнятися. Основні фактори, що впливають на ціну:

  • Конфігурація кімнати;
  • Кількість кутів у приміщенні;
  • Загальна площа;
  • Тип освітлення;
  • Наявність комунікацій, що проходять через стелю (вентиляції, труб і т.п.);
  • Кількість рівнів стельової конструкції;
  • Матеріали полотна.

Багаторівневі стелі у кімнатах складної конфігурації, стелі з оригінальною системою освітлення, складні дизайнерські рішення - найбільш дорогі за ціною варіанти. Типові однотонні однорівневі стелі більш доступні за ціною. Дозволити собі якісну стелю простої конфігурації може більшість замовників. З урахуванням вартості матеріалів і робіт, натяжна стеля сьогодні обійдеться на порядок дешевше, ніж, наприклад, гіпсокартонна конструкція. Після установки ПВХ-стель у приміщенні практично не залишається сміття, пилу і бруду.

Ціни на натяжні стелі Демі-Луне

Ми працюємо з перевіреними європейськими постачальниками ПВХ-плівки і пропонуємо клієнтам першокласний продукт, гідний уваги. У нашому асортименті немає дешевих ПВХ-плівок сумнівної якості. Всі стелі від Демі-Луне відповідають міжнародним стандартам якості і є повністю екологічним матеріалом.

Мінімальні ціни на ПВХ-стелі стартують від 160 грн. Саме за такою ціною компанія Demi Lune пропонує однотонні однорівневі конструкції. Однотонні перекриття нагадують ідеально рівну стельову поверхню без найменших вад.

Дорожчі за ціною варіанти - стелі з фотодруком, під замш, багаторівневі стелі. Ціни на них варіюються у межах від 300 до 800 грн. за 1 м. кв.

Висока вартість цілком виправдана оригінальним дизайном. Якщо ви хочете креативно і небанально оформити стелю у будинку, квартирі, офісі або будь-якому іншому приміщенні, поспішіть замовити індивідуальний дизайн-проект. Дизайнери компанії запропонують різні варіанти стель з урахуванням особливостей приміщення, побажань замовника.

Де дізнатися ціни натяжних стель?

На сайті компанії ТОВ "Демі-Луне" в розділі ціни на натяжні стелі на сторінці http://www.demi-lune.com.ua/price.html представлений прайс. Точну вартість стелі ви можете дізнатися за телефоном або викликавши фахівця додому. Досвідчені консультанти допоможуть визначитися з кольором, фактурою і формою стелі, а також детально розкажуть про переваги ПВХ-стель від Demi-Lune.



Top